Libnet.ro
UNICEF

14:30

Sebastian Lazaroiu: Majoritatea aderentilor la Miscarea Populara vor infiintarea unui partid cu acelasi nume

Adevărul Adevărul,
Sebastian Lazaroiu: Majoritatea aderentilor la Miscarea Populara vor infiintarea unui partid cu acelasi nume

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu, membru-fondator al Fundatiei Miscarea Populara, a declarat, vineri, ca majoritatea aderentilor care si-au exprimat pana acum optiunea cu privire la viitorul acestui proiect doresc infiintarea unui partid. continuă pe Adevărul

Sebastian Lazaroiu: Majoritatea aderentilor fundatiei Miscarea Populara vor infiintarea unui partid politic

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a declarat, vineri, ca majoritatea celor care au aderat la fundatia Miscarea Populara doresc infiintarea unui partid politic cu acelasi nume, potrivit.

Lazaroiu: Majoritatea aderentilor fundatiei Miscarea Populara vor infiintarea unui partid politic

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a anuntat, vineri, la Craiova, intr-o conferinta de presa, cei mai multi dintre aderentii fundatiei Miscarea Populara vor sa ramana fundatia, dar sa fie infiintat si un partid politic cu acelasi nume, transmite corespondentul Mediafax.

Lazaroiu: Majoritatea membrilor din Miscarea Populara vor infiintarea unui ...

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a anuntat, vineri, la Craiova, intr-o conferinta de presa, cei mai multi dintre aderentii fundatiei Miscarea Populara vor sa ramana fundatia, dar sa fie infiintat si un partid politic cu acelasi nume, potrivit Mediafax. Lazarou a amintit, cu ocazia lansarii filialei doljene a fundatiei Miscarea Populara, ca a fost demarat pe site-ul fundatiei un proces de consultare a celor 6. 000 de aderenti in privinta infiintarii unui partid politic. Acest .

Sebastian Lazaroiu: Doamne fereste sa se rupa USL-ul pana la alegerile europarlamentare.

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu, membru-fondator al Fundatiei Miscarea Populara, a declarat, vineri, la Craiova ca daca USL s-ar rupe pana la alegerile europarlamentare, Romania ar avea o criza politica care ar afecta foarte grav economia, transmite Agerpres. Doamne fereste sa se rupa USL-ul pana la alegerile europarlamentare! Vorbesc foarte serios. Si am mai spus-o: ar fi grav pentru Romania sa avem o criza politica, pentru ca asta ar insemna ruperea USL-ului. Nu ar fi o criza .

Sebastian Lazaroiu, consilier prezidential: Procedura gratierii e una complicata. Nu decide pur si simplu presedintele, asa, ca e Gigi Becali

Sebastian Lazaroiu, consilier prezidential, a declarat, marti, la RFI, ca gretierea lui Becali de catre presedinte este o chestiune ipotetica, aceasta procedura fiind una complicata, iar.

Sebastian Lazaroiu, despre o eventuala gratiere a lui Gigi Becali: E dreptul oricarei persoane condamnate sa ceara, dar nu decide pur si simplu presedintele, asa, ca e Gigi Becali

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a declarat la RFI ca procedura gratierii este una complicat, dupa ce deputatul Gigi Becali a spus ca nu exclude o cerere de gratiere catre presedintele Traian Basescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )