Libnet.ro
UNICEF

23:30

Sebastian Lazaroiu, despre o eventuala gratiere a lui Gigi Becali: E dreptul oricarei persoane condamnate sa ceara, dar nu decide pur si simplu presedintele, asa, ca e Gigi Becali

Hotnews Hotnews,
Sebastian Lazaroiu, despre o eventuala gratiere a lui Gigi Becali: E dreptul oricarei persoane condamnate sa ceara, dar nu decide pur si simplu presedintele, asa, ca e Gigi Becali

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a declarat la RFI ca procedura gratierii este una complicat, dupa ce deputatul Gigi Becali a spus ca nu exclude o cerere de gratiere catre presedintele Traian Basescu. continuă pe Hotnews

Sebastian Lazaroiu, consilier prezidential: Procedura gratierii e una complicata. Nu decide pur si simplu presedintele, asa, ca e Gigi Becali

Sebastian Lazaroiu, consilier prezidential, a declarat, marti, la RFI, ca gretierea lui Becali de catre presedinte este o chestiune ipotetica, aceasta procedura fiind una complicata, iar.

Gigi Becali vrea gratiere din partea presedintelui: Si-a mandatat avocatul sa demareze procedurile de formulare a cererii

Gigi Becali si-a mandatat avocatul sa inceapa procedurile de formulare a cererii de gratiere din partea presedintelui dupa ce, luni, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului.

Sebastian Lazaroiu: Posibil sa apara un grup parlamentar nou, format din alesi care sa se ...

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu nu exclude posibilitatea aparitiei in scurt timp a unui grup parlamentar desprins din PDL. Posibil sa apara un grup parlamentar nou, format din alesi care sa se desprinda de PDL. Nu stiu cati sunt si nici cine face parte. Probabil va fi un nou vehicul politic, dar noi, cei de la Fundatia Miscarea Populara, nu avem legatura cu ei. Stiu ca exista o astfel de discutie in PDL, a spus Sebastian Lazaroiu, intr-o conferinta de presa. Acesta s-a aflat .

Mihai Stoica despre condamnarea lui Gigi Becali: E o tragedie pentru familia Becali, o executie publica

Managerul Stelei, Mihai Stoica, nu a ramas indiferent dupa condamnarea lui Gigi Becali la inchisoare in Dosarul Schimbului de Terenuri, criticand vehement decizia dictata de judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie.

Presa internationala despre condamnarea lui Gigi Becali: Unul dintre putinii oficiali romani care au fost gasiti vinovati / Becali a facut in mod repetat declaratii homofobe / Romania incearca sa demonstreze ca se poate lupta cu coruptia la nivel inalt

Condamnarea patronului Stelei, Gigi Becali, a atras atentia presei straine care scrie despre implicarea acestuia in fapte de coruptie, dar si despre declaratiile sale homofobe. Romania este descrisa drept o tara care incearca sa se bata cu coruptia la nivel inalt, desi putine au fost cazurile in care oficialii au fost condamnati in ultimii ani.

Gigi Becali a facut afaceri controversate si cu Crin Antonescu. Vezi AICI despre ce este vorba

Schimbul de terenuri cu MAPN nu este singura afacere controversata a lui Gigi Becali. in urma cu 14 ani, patronul Stelei a primit gratis stadionul Ghencea de la Crin Antonescu care era atunci ministru al tineretului.

Gigi Becali era in vizorul Departamentului american de Stat.

Gigi Becali era si in vizorul Departamentului american de Stat. Numele lui a aparut de mai multe ori in rapoarte ale guvernului Statelor Unite in chestiuni legate de incalcarea drepturilor minoritatilor si a libertatii religioase, informeaza Realitatea. net. Cea mai recenta mentionare a lui Gigi Becali in documentele oficiale ale Departamentului de Stat dateaza chiar de anul acesta, intr-un raport despre libertatea religioasa din Romania. Biserica Baptista l-a reclamat pe europarlamentarul .

DEZVALUIRI. Gigi Becali a facut afaceri CONTROVERSATE si cu Crin Antonescu.

Omul de afaceri Gigi Becali a facut afaceri si cu presedintele PNL, Crin Antonescu, potrivit B1 TV. Mai exact, schimbul de terenuri cu MApN nu este singura afacere controversata a lui Becali. In urma cu 14 ani, patronul Stelei a primit gratis stadionul Ghencea de la Crin Antonescu, care era pe atunci ministru al Tineretului si Sportului. Citeste si Presa internationala, despre condamnarea lui Becali: Romania incearca sa arate ca poate bate coruptia la nivel inalt In aceasta calitate, .

Mihai Stoica, despre condamnarea lui Gigi Becali: Este o executie

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, luni, ca decizia de condamnare a lui Gigi Becali in dosarul de schimburi de terenuri cu MApN la trei ani de inchisoare reprezinta o executie. Cand cinci.

Avocatul lui Gigi Becali, despre lotul judiciar conceput diabolic de catre puterea Basescu

Bogdan Vlad, unul dintre avocatii lui Gigi Becali, a vorbit, luni seara, la Sinteza Zilei cu Mihai Gadea, despre condamnarea clientului sau. Acesta a facut referire la instrumentele judiciare pe care puterea.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )