Libnet.ro
UNICEF

12:30

Sectia pentru procurori a CSM respinge din nou delegarea fostului procuror DNA Mariana Alexandru la Parchetul General

Hotnews Hotnews,
 Sectia pentru procurori a CSM respinge din nou delegarea fostului procuror DNA Mariana Alexandru la Parchetul General

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a respins pentru a doua oara, marti, propunerea de delegare in functia de procuror la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie - Sectia de indrumare si control a fostului procuror DNA Mariana Alexandru. continuă pe Hotnews

CAZUL SORINA: Tribunalul Olt amana DIN NOU judecarea apelului facut de procurorul general

Cazul Sorina, fetita din Baia de Arama adoptata de o familie stabilita in SUA, continua. Judecarea apelului facut de procurorul general a fost din nou amanata, pentru data de 10 septembrie, de catre.

Viorica Dancila l-a sunat din nou pe Klaus Iohannis. Ce i-a transmis presedintelui despre situatia din guvern

Viorica Dancila l-a sunat din nou pe Klaus Iohannis. Cei doi au discutat despre numirile noilor ministri propusi la Interne, Justitie si Educatie si despre posturile de vicepremier. Presedintele Romaniei a primit propunerile si in forma scrisa si are termen 15 zile sa le admita sau sa le respinga. Viorica Dancila i-a trimis lui Klaus .

Nunta Gabrielei Cristea cu , FOTO. Nasa Cristina Siscanu, din nou extravaganta

Nunta mare in showbiz! Gabrila Cristeas e marita cu . Evenimentul are loc in aceasta dupa-amiaza, pregatirile ultime fiind in toi. Totul trebuie sa fie perfect pentru cununia religioasa a celor doua vedete? Cum au aratat nasii? Primele imagini de la nunta Gabrielei Cristea cu Mult asteptatul eveniment este chiar acum in .

E SOC TOTAL! Anca Serea, anunt, la trei saptamani de la nastere: DIN NOU mamica...

Uluire in showbiz. Anca Serea si Adrian Sina vor deveni parinti pentru a saptea oara. Anuntul a fost facut de vedeta, la aproape trei saptamani de la nasterea celui de-al saselea copil.

Taxarea bacsisului - din nou in atentia oamenilor de afaceri

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei: Solicitam exceptarea bacsisului de la plata CASS * Deloitte Romania: Pentru angajatii care nu activeaza in HoReCa, dar care pot primi bacsis, fara ca angajatorii lor sa fi optat pentru fiscalizarea acestor sume, tratamentul poate fi unul discriminatoriu Legiferarea bacsisului in sectorul HoReCa, masura propusa recent de Executiv, continua sa starneasca reactii in randul opiniei publice.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )