Libnet.ro
UNICEF

22:15

Sectiile de votare pentru alegerile europene au fost deschise joi dimineata in Olanda

România Liberă România Liberă,
Sectiile de votare pentru alegerile europene au fost deschise joi dimineata in Olanda

Alegerile parlamentare europene au inceput, in Olanda. Sectiile de votare pentru alegerile europene au fost deschise joi dimineata la ora locala 7. 30, ora Romaniei), lansand un scrutin la nivel european care va desemna 751 de deputati in Parlamentul European PE), pentru un mandat de cinci ani. continuă pe România Liberă

Olandezi si britanicii au dat startul alegerilor europarlamentare

Sectiile de votare pentru alegerile europene au fost deschise joi dimineata in Olanda, catre ora locala 7. 30, ora Romaniei), lansand un scrutin la nivel european care va desemna 751 de deputati in Parlamentul European PE), pentru un mandat de cinci ani, relateaza AFP.

Alegerile pentru Parlamentul European au inceput in Olanda si Marea Britanie

A inceput votul pentru alegerile parlamentare. Sectiile de votare din Olanda au fost deschise joi dimineata, lansand un scrutin la nivel european care va desemna 751 de deputati in Parlamentul European, pentru un.

Alegeri europarlamentare Olanda si Marea Britanie deschid joi alegerile europene. Aproape 400 de milioane de europeni,chemati sa aleaga un nou Parlament European. Scrutinul este amenintat de euroscepticism

Olanda si Marea Britanie sunt primele tari care chemate la urne joi deschizand astfel alegerile pentru Parlamentul European PE), amenintate de ascensiunea partidelor eurofobe si populiste in mai multe tari, precum si de un puternic absenteism. Aproape 400 de milioane de alegatori sunt chemati la urne intre 22 si 25 mai in cele 28 de tari ale Uniunii Europene.

Parlamentul a fost convocat joi pentru citirea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Ponta

Motiunea de cenzura depusa de opozitie impotriva Guvernului Ponta ar urma sa fie citita joi, cele doua camere ale Parlamentului fiind convocate in sedinta comuna. Sedinta comuna a Camerei Deputatilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )