Libnet.ro
UNICEF

21:15

Alegerile pentru Parlamentul European au inceput in Olanda si Marea Britanie

B1 B1,
Alegerile pentru Parlamentul European au inceput in Olanda si Marea Britanie

A inceput votul pentru alegerile parlamentare. Sectiile de votare din Olanda au fost deschise joi dimineata, lansand un scrutin la nivel european care va desemna 751 de deputati in Parlamentul European, pentru un. continuă pe B1

Alegerile pentru Parlamentul European: Dreapta ramane in frunte, avans puternic al euroscepticilor. Primele trei locuri in Romania - PSD, PNL, PDL

Dreapta ar urma sa ramana cel mai mare grup in viitorul Parlamentar European, in fata social-democratilor, potrivit celor mai recente sondaje de opinie publicate cu cinci zile inaintea alegerilor europene, care ar urma sa marcheze un puternic avans al euroscepticilor, scrie AFP.

Alegeri europarlamentare A inceput votul in Olanda si Marea Britanie. Aproape 400 de milioane de europeni, chemati sa aleaga un nou Parlament European. Scrutinul este amenintat de ascensiunea partidelor eurofobe

Olanda si Marea Britanie sunt primele tari care chemate la urne joi deschizand astfel alegerile pentru Parlamentul European PE), amenintate de ascensiunea partidelor eurofobe si populiste in mai multe tari, precum si de un puternic absenteism. Aproape 400 de milioane de alegatori sunt chemati la urne intre 22 si 25 mai in cele 28 de tari ale Uniunii Europene. UPDATE: Sectiile de vot s-au deschis in Olanda la ora locala 07. 30, ora 08. 30 ora Romaniei. Aproape 13 milioane de alegatori olandezi ii vor alege joi pe cei 26 de eurodeputati ai tarii lor. Urmariti pe HotNews. ro desfasurarea alegerilor europene.

Alegeri europarlamentare Olanda si Marea Britanie deschid joi alegerile europene. Aproape 400 de milioane de europeni,chemati sa aleaga un nou Parlament European. Scrutinul este amenintat de euroscepticism

Olanda si Marea Britanie sunt primele tari care chemate la urne joi deschizand astfel alegerile pentru Parlamentul European PE), amenintate de ascensiunea partidelor eurofobe si populiste in mai multe tari, precum si de un puternic absenteism. Aproape 400 de milioane de alegatori sunt chemati la urne intre 22 si 25 mai in cele 28 de tari ale Uniunii Europene.

Miscari IMPORTANTE pe scena politica internationala. Europarlamentarele incep AZI in Marea Britanie si Olanda, iar favorite sunt partidele ANTI-imigranti

Alegerile pentru Parlamentul European incep astazi, cand sunt chemati la urne cetatenii din Marea Britanie si Olanda. Rezultatele vor fi anuntate doar dupa ce se va vota si in celelalte 26 de state ale.

Ce se va intampla la alegerile de duminica. Cel mai recent SONDAJ are rezultate surprinzatoare

Doar jumatate dintre romanii cu drept de vot sunt interesati de alegerile pentru Parlamentul European. in schimb, mai putin de o treime sunt hotarati sa mearga la vot duminica. Rezultatele apar intr-un sondaj.

Parlamentul European in 90 de secunde

Cum functioneaza Parlamentul European? Cum sunt asezati europarlamentarii in banci, pe nationalitati sau pe familii politice? Ce avantaje materiale primeste un europarlamentar daca face parte dintr-un grup politic? Urmareste un clip de 90 de secunde care raspunde la toate intrebarile despre Parlamentul European.

Marea Britanie a inregistrat o crestere semnificativa a imigratiei europene in 2013

Numarul strainilor din statele UE care s-au stabilit in Marea Britanie a inregistrat o crestere semnificativa in 2013, transmite AFP. 000 cetateni europeni au imigrat in Marea Britanie in perioada 1.

Alegatorii din Marea Britanie, indemnati sa evite pozele selfie in cabina de vot

Comisia Electorala din Marea Britanie i-a indemnat joi pe alegatori sa evite pozele selfie in cabinele de vot. Acest lucru ar reprezenta o incalcare a secretului votului, spun britanicii, care au dat startul.

Discutii Rusia-Marea Britanie dupa ce Printul Charles l-a comparat pe Putin cu Hitler

Un diplomat rus se va intalni cu un oficial al Ministerului de Externe al Marii Britanii pentru a cere clarificari cu privire la afirmatiile facute de Printul Charles, care ar fi comparat actiunile Rusiei din estul Europei cu modalitatea prin care Hitler anexa tari.

Dreapta ar putea ramane grupul cel mai mare din Parlamentul European

Dreapta ar putea sa ramana cel mai mare grup al viitorului Parlament European, devansandu-i pe social-democrati, potrivit ultimelor proiectii anuntate inaintea alegerilor europene, care urma sa marcheze un avans puternic al euroscepticilor.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )