Libnet.ro
UNICEF

06:30

Sedinta privind gestionarea epidemiei de COVID-19, la Cotroceni. Klaus Iohannis discuta cu Nicolae Ciuca, Nelu Tataru, Raed Arafat si Valeriu Gheorghita

B1 B1,
Sedinta privind gestionarea epidemiei de COVID-19, la Cotroceni. Klaus Iohannis discuta cu Nicolae Ciuca, Nelu Tataru, Raed Arafat si Valeriu Gheorghita

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va avea o sedinta de lucru privind gestionarea epidemiei de COVID-19, joi, ora 13, la Palatul Cotroceni, cu premierul interimar Nicolae Ciuca, ministrul Nelu Tataru,. continuă pe B1

Klaus Iohannis a convocat o sedinta privind gestionarea epidemiei de COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, astazi la ora 15:00, o sedinta de lucru privind gestionarea pandemiei de COVID-19.

Sedinta de lucru privind gestionarea epidemiei de COVID-19, la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, joi, la Palatul Cotroceni, o sedinta de lucru privind gestionarea epidemiei de COVID-19.

Presedintele Iohannis a convocat o sedinta de lucru privind gestionarea pandemiei la care participa Nicolae Ciuca, Nelu Tataru si Raed Arafat

Presedintele Klaus Iohannis va avea, marti, la Palatul Cotroceni, o sedinta de lucru privind gestionarea epidemiei de COVID-19, la care vor participa prim-ministrul interimar, Nicolae Ciuca, ministrul.

Decretele semnate de Klaus Iohannis in ziua consultarilor cu partidele la Cotroceni

Administratia Prezidentiala anunta ca presedintele Klaus Iohannis a semnat luni, ziua in care la Cotroceni s-a desfasurat consultarile cu partidele, mai multe decrete. Acestea vizeaza eliberarea din functie.

Consultari la Cotroceni, pentru desemnarea unui candidat la functia de premier. Presedintele Klaus Iohannis sustine declaratii de presa, la ora 18.00, dupa discutiile cu reprezentantii partidelor

UPDATE, ora 17 Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, la ora 18. 00, anunta Administratia Prezidentiala. Declaratiile sefului statului au loc la finalul.

Klaus Iohannis a semnat decretul. Ce romani ies la pensie chiar de azi

Incepand de astazi o serie de procurori au iesit la pensie, bineanteles, beneficiind de pensiile speciale. Decretele de iesire la pensie au fost semnate ieri de Presedintele Klaus Iohannis, dupa intalnirile de Cotroceni cu partidele politice. Cinci procurori ies la pensie, incepand de astazi Ieri, 14 decembrie, Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat decretele .

Klaus Iohannis, intalnire de gradul zero. Fata in fata cu Diana Sosoaca de la AUR: ce se intampla

Klaus Iohannis, intalnire de gradul zero la Palatul Cotroceni. Seful statului va fi fata in fata cu Diana Sosoaca de la AUR, intrucat formatiunile care au intrat in Parlament in urma alegerilor parlamentare din 6 decembrie merg astazi la consultari cu presedintele Romaniei, in vederea formarii noului guvern. Controversata Diana Sosoaca, senator AUR, merge la .

Ce cadou i-a facut George Simion lui Klaus Iohannis. Gestul lui ii va aduce lauda romanilor

Ieri au avut loc intalnirile Presedintelui cu partidele politice. Negocierile pentru formarea unui nou Guvern, conform acestuia, au esuat. Fiecare dintre partidele participante la intalniri au venit cu proprii candidati pentru functia de Prim-Ministru. Liderul aliantei AUR, George Simion a fost si el prezent la Palatul Cotroceni, dar si in acest caz negocierea a fost .

intalnire de gradul zero! Klaus Iohannis, discutii cruciale cu Ludovic Orban la Palatul Cotroceni

Intalnire de gradul 0 pe scena politica. Klaus Iohannis l-a chemat astazi, la discutii, pe Ludovic Orban.

Marcel Ciolacu: Klaus Iohannis a facut anuntul unui esec. Orban si Barna sunt gemenii esecului

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca anuntul lui Klaus Iohannis de a amana desemnarea unui premier este anuntul unui esec iar presedintii PNL si USR PLUS, Ludovic Orban si Dan Barna, ar fi gemenii esecului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )