Libnet.ro
UNICEF

01:05

Consultari la Cotroceni, pentru desemnarea unui candidat la functia de premier. Presedintele Klaus Iohannis sustine declaratii de presa, la ora 18.00, dupa discutiile cu reprezentantii partidelor

B1 B1,
Consultari la Cotroceni, pentru desemnarea unui candidat la functia de premier. Presedintele Klaus Iohannis sustine declaratii de presa, la ora 18.00, dupa discutiile cu reprezentantii partidelor

UPDATE, ora 17 Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, la ora 18. 00, anunta Administratia Prezidentiala. Declaratiile sefului statului au loc la finalul. continuă pe B1

KLAUS IOHANNIS: Nu sunt inca intrunite conditiile pentru desemnarea unui candidat pentru a forma un nou Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, dupa prima runda de consultari cu reprezentantii partidelor si formatiunilor politice reprezentate in viitorul Parlament, ca inca nu sunt intrunite conditiile pentru desemnarea unui candidat la functia de prim-ministru.

Klaus Iohannis: Mai e nevoie de o runda de consultari cu partidele pentru desemnarea unui candidat de premier. Pe 21 decembrie se va constitui noul Parlament (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut luni, la Palatul Cotroceni, consultari cu toate partidele parlamentare, in vederea desemnarii candidatului pentru functia de prim-ministru. PSD l-apropus pe Alexandru.

Consultari la Cotroceni pentru desemnarea premierului PNL, USR-PLUS si UDMR n-au ajuns la un acord si merg la Iohannis cu propuneri separate Delegatiile partidelor

Presedintele Klaus Iohannis incepe luni consultarile cu partidele pentru desemnarea noului premier dupa alegeri. PNL, USR-PLUS si UDMR n-au ajuns la un acord si merg la Iohannis cu propuneri separate. PSD il va propune pe Alexandru Rafila. AUR spune ca are mai multi candidati intre care Calin Georgescu.

Consultari intre Iohannis si partidele parlamentare la Palatul Cotroceni, pentru desemnarea viitorului premier

Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu partidele pentru desemnarea noului premier dupa alegeri incep la ora 11. 00, cand primii intrati la discutii vor fi reprezentantii PSD, care merg cu propunerea Alexandru Rafila premier si guvern de uniune nationala.

incep consultarile de la Cotroceni pentru desemnarea premierului

Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu partidele pentru desemnarea noului premier dupa alegeri incep la ora 11. 00, cand primii intrati la discutii vor fi reprezentantii PSD, care merg cu propunerea Alexandru Rafila premier si guvern de uniune nationala.

George Simion: Presedintele Iohannis ne-a spus ca nu se prefigureaza a se forma o majoritate parlamentara Vrem redeschiderea scolilor de urgenta Calin Georgescu, propunerea AUR pentru postul de premier (VIDEO)

Delegatia AUR a participat, luni, la consultarile de la Cotroceni pentru desemnarea unui candidat la functia de prim-ministru, iar ulterior evenimentului George Simion a declarat ca formatiunea il propune pentru.

VIDEO Klaus Iohannis: Nu sunt inca intrunite conditiile pentru desemnarea unui candidat pentru a forma un nou guvern Noul Parlament va fi convocat luni, 21 decembrie

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat luni ca mai este nevoie de cel putin inca o runda de consultari pentru desemnarea unei propuneri de premier. in ceea ce priveste alegerile din 6 decembrie, in conditiile in care Biroul Electoral Central a anuntat rezultatele finale, noul Parlament va fi convocat luni, 21 decembrie, a adaugat Klaus Iohannis.

LIVE TEXT: Klaus Iohannis - consultari cu partidele pentru guvernare. Iohannis: Intentionez sa convoc noul Parlament pe 21 decembrie

ACTUALIZARE - 18:08 - Iohannis: Intentionez sa convoc noul Parlament pe 21 decembrie --- *ACTUALIZARE - 18:07 Iohannis: Nu sunt inca intrunite conditiile pentru desemnarea unui candidat pentru a forma un nou Guvern --- *ACTUALIZARE - 17:38 - Hunor: N-ar trebui sa trecem in 2021 cu guvernul interimar; nu sustinem un tehnocrat --- *ACTUALIZARE - 17:17 - Hunor, despre traseismul politic: Daca nu se poate interzice prin lege, ar trebui sa amendam Constitutia --- *ACTUALIZARE - 16:48 - Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa la ora 18:00 --- *ACTUALIZARE - 16:47 - Sosoaca AUR): Mi s-a spus ca nu pot sa intru fara masca - am aratat adeverinta --- *ACTUALIZARE - 16:31 - Hunor: Un guvern de uniune nationala nu este o solutie potrivita in acest moment --- *ACTUALIZARE - 16:15 - Hunor: Cea mai buna formula este o coalitie PNL - USR PLUS - UDMR --- *ACTUALIZARE 16:04 - Au inceput discutiile presedintelui Iohannis cu reprezentantii minoritatilor nationale --- *ACTUALIZARE 15:15 - Au inceput discutiile presedintelui Iohannis cu delegatia UDMR --- *ACTUALIZARE 15:10 - Simion: Am hotarat sa propunem tarii un nume de prim-ministru, domnul Calin Georgescu --- *ACTUALIZARE 14:45 - Barna: Suntem optimisti ca exista o sansa reala pentru o majoritate de centru-dreapta --- *ACTUALIZARE 13:30 - Ludovic Orban: PNL ramane dedicat obiectivului de a forma un guvern de centru-dreapta --- *ACTUALIZARE 13:00 - Consultarile cu reprezentantii USR PLUS au inceput --- *ACTUALIZARE 12:30 - Discutiile cu reprezentantii PNL s-au incheiat --- *ACTUALIZARE 12:20 - Ciolacu: Am mentionat ca nu ne permitem o majoritate fragila in Parlament si consideram ca un guvern de uniune nationala, care sa includa si PNL, e cea mai buna solutie pentru Romania. --- *ACTUALIZARE 12:00 - Reprezentantii PNL discuta cu Klaus Iohannis --- *ACTUALIZARE 11:25 - Discutiile cu delegatia PSD s-au incheiat dupa 20 de minute. --- *ACTUALIZARE 11:00 - Discutiile cu reprezentantii PSD au inceput --- Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu partidele pentru desemnarea noului premier dupa alegeri incep la ora 11. 00, cand primii intrati la discutii vor fi reprezentantii PSD, care merg cu propunerea Alexandru Rafila premier si guvern de uniune nationala.

ASTAZI: Consultari la Cotroceni cu partidele parlamentare pentru desemnarea viitorului premier

Presedintele Klaus Iohannis va discuta astazi la Palatul Cotroceni, cu reprezentantii partidelor si formatiunilor politice reprezentate in viitorul Parlament, in vederea desemnarii candidatului pentru functia de prim-ministru.

UPDATE Ce s-a ales din ziua consultarilor la Cotroceni: PSD vrea guvern de uniune nationala PNL, USR-PLUS si UDMR au ramas pe aceleasi pozitii AUR a intarziat la discutii

Ziua consultarilor de la Cotroceni cu partidele nu a adus vreun element spectaculos in dezbaterea ultimei perioade. PSD a venit cu propunerea unui guvern de uniune nationala si premier Alexandru Rafila. PNL, USR-PLUS si UDMR s-au exprimat pentru deblocarea negocierilor, insa au ramas pe aceleasi pozitii. in premiera la Cotroceni, ca lideri au unui partid parlamentar, reprezentantii AUR au intarziat la discutii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )