Libnet.ro
UNICEF

09:00

Sef din CFR, retinut de DNA pentru mita

Antena3 Antena3,
Sef din CFR, retinut de DNA pentru mita

Estrella Stefanescu, sefa Serviciului urmarire transporturi din CFR, a fost retinuta de procurorii anticoruptie, fiind acuzata de luare de mita pentru favorizarea unor firme la licitatii, potrivit. continuă pe Antena3

Udrea, citata la DNA, pentru lamuriri privind denuntul impotriva lui Coldea

Elena Udrea a fost citata la DNA pentru astazi, la ora 9:30, ca sa ofere lamuriri suplimentare privind denuntul pe care l-a facut pe 30 ianuarie impotriva directorului interimar al SRI, Florian Coldea, a anuntat, ieri, Marius Striblea, avocatul fostului ministru, dupa ce Udrea a iesit din arest, scriu surse din presa.

Sefi de politie, trimisi in judecata de DNA pentru abuz in serviciu

Fostul sef al IPJ Bistrita-Nasaud, al Politiei Rutiere din judet si al Politiei orasului Nasaud au fost trimisi in judecata de procurorii DNA, fiind acuzati ca au ascuns accidente rutiere cu victime.

Ion Ariton a ajuns la DNA, pentru a da declaratii in dosarul Gala Bute

Ion Ariton a ajuns, marti dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a fi audiat de procurori in dosarul Gala Bute. Fostul ministru al Economiei a fost citat sa se prezinte marti la DNA, dupa.

Sora lui Victor Ponta, urmarita de DNA pentru frauda cu fonduri UE

Procurorii DNA fac 14 perchezitii in Bucuresti si Ploiesti, la sediile mai multor societati comerciale, intre care si cea a surorii si cumnatului lui Victor Ponta, Iulian Hertanu, precum si la locuinta acestora, intr-un dosar privind infractiuni de.

Elena Udrea: Noua cerere DNA pentru arestarea preventiva este un exces

Echipa de comunicare a Elenei Udrea a catalogat drept un exces noua cerere DNA de arestare a Elenei Udrea, potrivit unui mesaj postat pe Facebook. Noua cerere formulata de DNA catre Parlament pentru arestarea.

Elena Udrea pe Facebook: Noua cerere DNA pentru arestarea preventiva este un exces

Elena Udrea scrie pe pagina sa de Facebook, intr-un mesaj semnat de echipa de comunicare a sa, ca noua cerere formulata de DNA catre Parlament pentru arestarea preventiva reprezinta un exces. Avem de-a face cu o situatie fara precedent in istoria juridica a Romaniei ca, pe numele aceleiasi persoane, sa se ceara atatea mandate de arestare, afirma ea, acuzand faptul ca astfel se pune presiune pe completul de judecata de la Inalta Curte.

Elena Udrea, la DNA pentru completarea denuntului

Elena Udrea s-a prezentat miercuri la ora 09. 30 la Directia Nationala Anticoruptie pentru completarea denuntului sau fata de seful interimar al SRI Florian Coldea, informeaza Agerpres.

Udrea, citata la DNA, pentru lamuriri privind denuntul impotriva lui Coldea

Actualizare 14:44 Comisia juridica a Camerei, aviz favorabil pentru urmarirea penala a Elenei Udrea --- * Udrea: Nu pot merge la Parlament astazi la Comisie, dar in plen da.

Elena Udrea merge la DNA pentru audieri in denuntul facut impotriva generalului Florian Coldea

Elena Udrea a fost eliberata, marti seara, din arestul Politiei Capitalei, dupa ce magistratii Curtii Supreme au decis dispunerea masurii de arest la domiciliu. Potrivit avocatului acesteia, Marius Striblea, Elena.

Elena Udrea a ajuns la DNA pentru audieri: imi voi sustine denuntul impotriva domnului Coldea (VIDEO)

UPDATE: Elena Udrea a ajuns la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, declarand ca isi va sustine denuntul impotriva sefului interimar al SRI, Florian Coldea. Elena Udrea a fost eliberata, marti seara, din .

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2449 seconds )