Libnet.ro
UNICEF

22:30

Sefa diplomatiei UE: Uniunea Europeana isi va examina din nou strategia in fata Rusiei la 17 noiembrie

B1 B1,
Sefa diplomatiei UE: Uniunea Europeana isi va examina din nou strategia in fata Rusiei la 17 noiembrie

Statele europene isi vor examina din nou strategia in fata Rusiei la 17 noiembrie, dupa ce alegerile organizate de separatisti in estul Ucrainei au trimis un semnal negativ, a declarat inaltul Reprezentant al. continuă pe B1

Studiu: Imigrantii din UE au adus 26 de miliarde de euro la bugetul Marii Britanii

Imigrantii din Uniunea Europeana UE) au contribuit cu 26 de miliarde de euro la bugetul Marii Britanii, conform unui raport publicat miercuri, citat de AFP, relateaza Agerpres. Studiul apare in contextul in care premierul britanic conservator David Cameron doreste sa limiteze imigratia.

Sanctiunile impotriva Rusiei ar putea fi inasprite, avertizeaza Uniunea Europeana

Uniunea Europeana ar putea insapri sanctiunile impotriva Rusiei, din cauza comportamentului Moscovei in estul Ucrainei, a avertizat ambasadorul UE in Rusia, Vygaudas Usackas. Pozitia noastra a fost mereu una c.

Turcia ia in calcul inghetarea uniunii vamale cu Uniunea Europeana daca acordul de liber-schimb UE-SUA va fi incheiat

Turcia ameninta cu inghetarea uniunii vamale cu Uniunea Europeana daca blocul comunitar va incheia acordul de liber-schimb cu SUA, a anuntat ministrul turc pentru afaceri europene, potrivit DPA. Politicienii.

Ajutoarele de la Uniunea Europeana, distribuite pe baza de cupoane

In acest an, ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeana vor fi distribuite dupa turul doi al alegerilor. Ca noutate, alimentele acordate de Uniunea Europeana se vor distribui persoanelor cu venituri reduse pe baza unor cupoane pe care beneficiarii le vor primi acasa. Tichetele, fara valoare financiara, vor fi inscriptionate cu numele persoanei, CNP, componenta cosului alimentar si data de valabilitate.

Uniunea Europeana a alocat suplimentar 280 de milioane de euro pentru producerea unui vaccin impotriva virusului Ebola

Uniunea Europeana a alocat suplimentar 280 de milioane de euro pentru producerea unui vaccin impotriva virusului Ebola, releva un comunicat al Comisiei Europene CE) difuzat joi la Bruxelles si citat de agentiile de.

Liceul economic din Hunedoara intra in santier. Campusul scolar va fi restaurat pe fonduri de la Uniunea Europeana

Campusul Colegiului economic Emanuil Gojdu din Hunedoara va fi reabilitat pe fonduri de la Uniunea Europeana. Astazi a fost semnat contractul pentru realizarea unei investitii estimata la zece milioane de lei.

Angela Merkel: Principiul liberei circulatii in Uniunea Europeana NU ESTE NEGOCIABIL

Potrivit revistei Der Spiegel, Angela Merkel considera ca o iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana este posibila, avertizandu-l pe David Cameron cu ocazia summitului desfasurat in octombrie la Bruxelles.

Uniunea Europeana: Alegerile din estul Ucrainei sunt ilegale si reprezinta un nou obstacol in procesul de pace

Uniunea Europeana a denuntat scrutinul organizat duminica de rebelii prorusi in regiunile Donetk si Lugansk, din estul Ucrainei, afirmand ca aceste alegeri sunt ilegale si vor constitui un nou obstacol in procesul de pace, informeaza AFP.

Recunoasterea alegerilor organizate de separatisti in estul Ucrainei provoaca panica in Uniunea Europeana

Urmatorul Consiliu european al ministrilor Afacerilor Externe se va desfasura in zece zile si trebuie sa vedem clar ce se intampla pe teren pana atunci a declarat Frederica Mogherini, inaltul Reprezentant al UE pentru Politica Externa, la Varsovia la finalul unei intrevederi cu ministrul polonez de Externe, Grzegorz Schetyna.

Policlinica din Hunedoara va fi modernizata. Investitie de un milion de euro, finantata de Uniunea Europeana

Primaria Hunedoara si Agentia de Dezvoltare Regionala ADR Vest au semnat astazi contractul de finantare pentru un proiect care vizeaza reabilitarea policlinicii din Hunedoara. Investitia este estimata la un milion de euro.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )