Libnet.ro
UNICEF

08:30

Uniunea Europeana a alocat suplimentar 280 de milioane de euro pentru producerea unui vaccin impotriva virusului Ebola

Antena3 Antena3,
Uniunea Europeana a alocat suplimentar 280 de milioane de euro pentru producerea unui vaccin impotriva virusului Ebola

Uniunea Europeana a alocat suplimentar 280 de milioane de euro pentru producerea unui vaccin impotriva virusului Ebola, releva un comunicat al Comisiei Europene CE) difuzat joi la Bruxelles si citat de agentiile de. continuă pe Antena3

Exproprieri de 2,7 milioane euro pentru amenajarea hidroenergetica a raului Siret

Departamentul pentru Energie propune un proiect de Hotarare de Guvern prin care sa fie declansate procedurile de expropriere a imobilelor proprietate privata pentru realizarea lucrarilor aferente amenajarii hidroenergetice a raului Siret pe sector Cosmesti - Movileni.

Liceul economic din Hunedoara intra in santier. Campusul scolar va fi restaurat pe fonduri de la Uniunea Europeana

Campusul Colegiului economic Emanuil Gojdu din Hunedoara va fi reabilitat pe fonduri de la Uniunea Europeana. Astazi a fost semnat contractul pentru realizarea unei investitii estimata la zece milioane de lei.

Business Report: Cum poate lua credit oricine, de la restantier la somer si pensionar; NEPI a platit 148 milioane de euro, in numerar, pentru Promenada Mall; Cine este romanul care a luat europenilor 300 de milioane de euro pentru proiecte

Prostitutia, drogurile, armele si cresterea economica in UE. Gulerele albe de la Comisia Europeana nu inceteaza sa ma uimeasca cu aberatiile economice. De ce a ajuns energia verde din vedeta in oaia neagra a sistemului energetic romanesc?De dragul unui mix energetic, pe care putine tari.

Finantare europeana de aproape un miliard euro pentru Comarnic-Brasov

Autostrada ar putea fi finantata din Fondurile de Dezvoltare Regionala ale UE, daca parteneriatul public-privat va da gres, ceea ce este foarte probabil.

Milioane de euro pentru Cuprom. Baia Mare are sanse reale pentru a fi un oras mai putin poluat

Milioane de euro pentru cumpararea fostei platforme Cuprom din Baia Mare. O platforma care pana mai ieri a adus Baii Mari numai poluare, o platforma care acum arata ca dupa bombardament, de acolo fiind furat tot ce s-a putut vinde la fier vechi, o platforma care inca produce o polare foarte mare.

OMV Petrom a investit 2 MIL. euro pentru reducerea consumului de electricitate in benzinarii

OMV Petrom a inlocuit sistemele conventionale de iluminat din 345 de statii de distributie Petrom cu un nou sistem bazat pe unitati LED, in urma unei investitii de 2,1 milioane de euro care reduce cu 50% consumul de electricitate pentru iluminat in.

Sunt necesare investitii de 100 milioane euro pentru a imbunatati navigatia pe Dunare

Starea precara actuala a senalului navigabil al Dunarii este o problema presanta pentru sectorul cailor navigabile interioare si a industriei transporturilor din centrul si sud-estul Europei.

Turcia ia in calcul inghetarea uniunii vamale cu Uniunea Europeana daca acordul de liber-schimb UE-SUA va fi incheiat

Turcia ameninta cu inghetarea uniunii vamale cu Uniunea Europeana daca blocul comunitar va incheia acordul de liber-schimb cu SUA, a anuntat ministrul turc pentru afaceri europene, potrivit DPA. Politicienii.

Ajutoarele de la Uniunea Europeana, distribuite pe baza de cupoane

In acest an, ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeana vor fi distribuite dupa turul doi al alegerilor. Ca noutate, alimentele acordate de Uniunea Europeana se vor distribui persoanelor cu venituri reduse pe baza unor cupoane pe care beneficiarii le vor primi acasa. Tichetele, fara valoare financiara, vor fi inscriptionate cu numele persoanei, CNP, componenta cosului alimentar si data de valabilitate.

Sanctiunile impotriva Rusiei ar putea fi inasprite, avertizeaza Uniunea Europeana

Uniunea Europeana ar putea insapri sanctiunile impotriva Rusiei, din cauza comportamentului Moscovei in estul Ucrainei, a avertizat ambasadorul UE in Rusia, Vygaudas Usackas. Pozitia noastra a fost mereu una c.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )