Libnet.ro
UNICEF

11:15

Sefa Directiei pentru Protectia Copilului Teleorman, retinuta pentru trafic de influenta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sefa Directiei pentru Protectia Copilului Teleorman, retinuta pentru trafic de influenta

Procurorii DNA au dispus ieri re and tinerea directorului general al Direc and tiei Generale de Asisten and ta Sociala and si Protec and tia Copilului Teleorman, Floarea Alesu, pentru savar and sirea a doua infrac and tiuni de trafic de influen and ta. Ea va fi prezentata astazi Tribunalului Bucure and sti, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. continuă pe Ziarul Bursa

DNA: Sefa Directiei pentru Protectia Copilului Teleorman, retinuta pentru trafic de influenta

Directorul general al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman, Floarea Alesu, a fost retinuta la cererea procurorilor DNA, fiind acuzata de doua infractiuni de trafic.

Sefa de la Protectia Copilului Teleorman, retinuta pentru trafic de influenta. Procurorii vor cere arestarea lui Alesu

Sefa Directiei pentru Protectia Copilului din Teleorman, Floarea Alesu, cercetata in dosarul mitei pentru adoptii, a fost retinuta pentru 24 de ore pentru trafic de influenta, informeaza un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Floarea Alesu a cerut bani de la doua persoane, pentru a interveni pentru angajarea unei femei pe postul de inspector in cadrul Directiei si pentru ca o persoana sa obtina o pensie de handicap.

Floarea Alesu, sefa de la Protectia Copilului Teleorman, retinuta pentru 24 de ore

DNA a dispus retinerea pentru 24 de ore a sefei Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman, Floarea Alesu, pentru infractiunile de trafic de influenta.

Sefa Directiei pentru Protectia Copilului Teleorman a fost retinuta pentru trafic de influenta

Procurorii DNA au dispus retinerea directorului general al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman, Floarea Alesu, pentru savarsirea a doua infractiuni de trafic de.

Floarea Alesu, directoarea de la Protectia Copilului Teleorman a fost arestata preventiv

Magistratii de la Tribunalul Bucuresti au decis ca directoarea Floarea Alesu de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman sa ramana in arest pentru 30 de zile. Decizia nu este definitiva.

Floarea Alesu, directoarea de la Protectia Copilului Teleorman, a fost arestata preventiv

Magistratii de la Tribunalul Bucuresti au decis ca directoarea Floarea Alesu de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman sa ramana in arest pentru 30 de zile. Decizia nu este definitiva.

Sefa Protectiei Copilului Teleorman a fost arestata pentru trafic de influenta

Sefa Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman, Floarea Alesu, a fost arestata preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Bucuresti. Alesu fusese retinuta, marti noapte, pentru.

Sefa Protectiei Copilului Teleorman, ARESTATA

Sefa Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman, Floarea Alesu, a fost arestata preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Bucuresti, miercuri, relateaza Mediafax. Marti seara, Alesu a fost retinuta de procurorii anticoruptie intr-un dosar de trafic de influenta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3237 seconds )