Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sefa Executorilor Judecatoresti, Dorina Gont, sechestru pe cinci imobile si pe conturi

România Liberă România Liberă,
Sefa Executorilor Judecatoresti, Dorina Gont, sechestru pe cinci imobile si pe conturi

Politistii efectueaza, luni, 15 perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Ialomita, intr-un dosar de evaziune fiscala, cu un prejudiciu de trei miliarde euro. continuă pe România Liberă

EVAZIUNE fiscala de trei milioane de euro. Printre cei vizati, sefa Executorilor Judecatoresti de pe langa CAB

Politistii efectueaza, luni, 15 perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Ialomita, intr-un dosar de evaziune fiscala, cu un prejudiciu de trei miliarde euro.

Descinderi la biroul condus de sefa Uniunii Executorilor Judecatoresti din Romania, intr-un dosar de evaziune cu prejudiciu de 3 milioane de euro

Politia Romana efectueaza in aceasta dimineata 15 perchezitii domiciliare, pe raza municipiului Bucuresti si a judetelor Ilfov si Ialomita, la persoane banuite de comiterea unor infractiuni de evaziune fiscala, fiind vizate zece societati, precum si Biroul Executorilor Judecatoresti Dorina si Lucian Gont, potrivit unor surse judiciare.

Executorul judecatoresc Dorina Gont, retinuta pentru evaziune

Executorul judecatoresc Dorina Gont a fost retinuta, alaturi de trei persoane, fiind cercetata intr-un dosar de evaziune fiscala cu prejudiciu de trei milioane de euro, relateaza Mediafax.

Perchezitii la executori judecatoresti, suspectati de evaziune fiscala de 3 milioane euro

Politistii fac perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Ialomita, la persoane si firme suspectate de evaziune fiscala cu un prejudiciu de trei milioane de euro. Sunt vizate 10 societati, precum si Biroul Executorilor Judecatoresti Dorina si Lucian Gont,.

Perchezitii intr-un dosar de evaziune cu prejudiciu de 3 milioane de euro. Sunt vizati si executori judecatoresti

Politistii fac perchezitii, luni dimineata, in Bucuresti, Ilfov si Ialomita, la persoane si firme suspectate de evaziune fiscala cu un prejudiciu de trei milioane de euro, fiind vizate zece societati, precum si Biroul Executorilor Judecatoresti Dorina si Lucian Gont, potrivit unor surse judiciare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )