Libnet.ro
UNICEF

12:00

Perchezitii la executori judecatoresti, suspectati de evaziune fiscala de 3 milioane euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Perchezitii la executori judecatoresti, suspectati de evaziune fiscala de 3 milioane euro

Politistii fac perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Ialomita, la persoane si firme suspectate de evaziune fiscala cu un prejudiciu de trei milioane de euro. Sunt vizate 10 societati, precum si Biroul Executorilor Judecatoresti Dorina si Lucian Gont,. continuă pe Wall-Street Ro

Perchezitii la suspecti de evaziune fiscala din Bucuresti, Ilfov si Ialomita: Sunt vizati mai multi executori judecatoresti

Politistii organizeaza luni dimineata 15 prechezitii la suspecti banuiti de evaziune fiscala, informeaza B1 TV. Oamenii legii verifica mai multe domicilii din Bucuresti, Ilfov si Ialomita, care ar apartin.

Perchezitii intr-un dosar de evaziune cu prejudiciu de 3 milioane de euro. Sunt vizati si executori judecatoresti

Politistii fac perchezitii, luni dimineata, in Bucuresti, Ilfov si Ialomita, la persoane si firme suspectate de evaziune fiscala cu un prejudiciu de trei milioane de euro, fiind vizate zece societati, precum si Biroul Executorilor Judecatoresti Dorina si Lucian Gont, potrivit unor surse judiciare.

EVAZIUNE fiscala de trei milioane de euro. Printre cei vizati, sefa Executorilor Judecatoresti de pe langa CAB

Politistii efectueaza, luni, 15 perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Ialomita, intr-un dosar de evaziune fiscala, cu un prejudiciu de trei miliarde euro.

Perchezitii in Bucuresti si Ilfov, intr-un dosar de evaziune fiscala. Biroul unor executori judecatoresti, vizat de perchezitii

Descinderi in aceasta dimineata la mai multe adrese din Bucuresti si din Ilfov. Politistii si procurorii au descins la mai multe persoane suspectate de evaziune fiscala, printre ele si un executor.

Perchezitii intr-un dosar de evaziune cu un prejudiciu de 3 milioane de euro. Biroul unor executori judecatoresti, vizat de perchezitii

Politistii fac perchezitii, luni dimineata, in Bucuresti, Ilfov si Ialomita, la persoane si firme suspectate de evaziune fiscala cu un prejudiciu de trei milioane de euro, fiind vizate zece societati, precum.

Administratorii unor firme de paza, cercetati pentru evaziune fiscala. Prejudiciul, aproape 10 milioane de lei!

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpatii Lavinia Marincas fosta Vay) si Reimond Vay administratori de drept ai SC SecurityLavy Det SRL Codlea si de fapt ai SC Dab SecuritySRL Codlea si SC Blue Zibis SRL Brasov, pentruevaziune fiscala, in forma continuata.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2431 seconds )