Libnet.ro
UNICEF

21:00

Sefa Tribunalului Olt a fost retinuta pentru luare de mita de 200.000 euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sefa Tribunalului Olt a fost retinuta pentru luare de mita de 200.000 euro

ACTUALIZARE 17:33 Judecatoarea Eugenia Marinescu, presedintele Tribunalului Olt, a fost retinuta pentru 24 de ore de procurorii DNA. continuă pe Ziarul Bursa

and Sefa Tribunalului Olt a fost retinuta pentru luare de mita de 200.000 euro

ACTUALIZARE 17:33 Judecatoarea Eugenia Marinescu, presedintele Tribunalului Olt, a fost retinuta pentru 24 de ore de procurorii DNA.

Sefa Tribunalului Olt, saltata de DNA dupa un denunt al lui Bercea Mondial. CSM a avizat deja retinerea si arestarea judecatoarei

Sefa Tribunalului Olt, Carmen Marinescu, a fost ridicata de procurori si adusa la sediul DNA - Serviciul Teritorial Craiova, fiind suspectata de luare de mita, intr-un dosar care a fost deschis in urma unui.

Sefa Tribunalului Olt, saltata de DNA dupa un denunt al lui Bercea Mondial

Sefa Tribunalului Olt, Carmen Marinescu, a fost ridicata de procurori si adusa la sediul DNA - Serviciul Teritorial Craiova, fiind suspectata de luare de mita. Judecatoarea, care a admis cererea lui Sandu Anghel.

VIDEO Presedintele Tribunalului Olt, retinut pentru luare de mita: ar fi primit 200.000 euro pentru eliberarea lui Bercea Mondial

Carmen Marinescu este acuzata de procurorii DNA de luare de mita, trafic de influenta si fals in declaratii in forma continuata. Judecatoarea a fost retinuta pentru 24 de ore, iar maine va fi prezentata in fata magistratilor Curtii de Apel Craiova cu propunerea de arestare preventiva.

Carmen Marinescu, presedintele Tribunalului Olt, ridicata de DNA pentru luare de mita

Judecatoarea Carmen Marinescu, presedintele Tribunalului Olt, a fost ridicata de procurorii DNA pentru luare de mita si dusa la audieri la sediul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova. Masura a fost luata in urma unui denunt al interlopului Sandu Anghel din Draganesti-Olt, alias Bercea Mondial. impreuna cu sefa Tribunalului Olt au fost dusi la audieri si sotul si finul acesteia.

Ionut Lupescu, un consilier local din Ploiesti, retinut de DNA pentru luare de mita

Consilierul local ploiestean Ionut Ionescu, angajat al S. Hidro Prahova S. , firma la care actionar este Consiliul Judetean Prahova, care a fost retinut pentru luare de mita in derularea unor contracte pe fonduri europene a fost arestat preventiv de Tribunalul Prahova. Judecatorii de la Tribunalul Prahova au admis propunerea de arestare preventiva formulata de procurorii DNA Ploiesti pe numele lui Ionut Ionescu, acuzat de trei infractiuni de luare de mita, potrivit Mediafax.

Judecatoarea Carmen Marinescu, retinuta pentru 24 de ore pentru luare de mita, trafic de influenta si fals in declaratii

Judecatoarea Carmen Marinescu, presedinte al Tribunalului Olt, a fost retunuta pentru 24 de ore, fiind acuzata de luare de mita, trafic de influenta si fals in declaratii in forma continuata, informeaza B1.

Un medic din Brasov a fost trimis in judecata pentru luare de mita

Un medic de la Spitalul de Pneumoftiziologie Brasov a fost trimis in judecata pentru luare de mita, fals intelectual si abuz in serviciu, fiind acuzat ca a primit 700 de lei de la o pacienta pentru a-i intocmi un referat de specialitate privind starea sa de sanatate, el internand-o fictiv pe femeie. Potrivit unui comunicat al Parchetului Tribunalului Brasov, procurorii au trimis, in judecata un medic de la Spitalul de Pneumoftiziologie Brasov, cercetat sub control judiciar, pentru luare de mita doua acte materiale), fals intelectual doua acte) si abuz in serviciu, transmite corespondentul Mediafax.

Fostul procuror al vrajitoarelor, Max Balasescu, iNCHIS pentru luare de mita

Fostul procuror al vrajitoarelor, Max Balasescu, inchis pentru luare de mita, este verificat de Agentia Nationala de Integritate ANI), pentru ca ar avea o avere nejustificata de peste 37. 000 de euro.

Medic trimis in judecata pentru luare de mita, fals intelectual si uz de fals

Procurorii din cadrul Parchetului de pe linga Tribunalul Brasov au anuntat, astazi, ca l-au trimis in judecata, pentru luare de mita, fals intelectual si abuz in serviciu, pe un medic din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )