Libnet.ro
UNICEF

20:46

Seful APIA Arad, trimis in judecata pentru coflict de interese

România Liberă România Liberă,
Seful APIA Arad, trimis in judecata pentru coflict de interese

Seful APIA Arad, Gheorghe Alda, a fost trimis in judecata pentru conflict de interese, dupa ce a aprobat plati catre o societate la care sotia sa este asociat. continuă pe România Liberă

Directorul APIA Arad, Gheorghe Alda, a fost trimis in judecata pentru conflict de interese

Seful APIA Arad, Gheorghe Alda, a fost trimis in judecata pentru conflict de interese. Potrivit unui comunicat transmis de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara, acesta a aprobat plati catre o societate.

Fostul director executiv al APIA Arad a fost trimis in judecata

Procurori ai Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara au dispus trimiterea in judecata a inculpatului Gheorghe Alda, fostul director executiv al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura - Centrul Judetean Arad, acuzat de savarsirea infractiunii de conflict de interese, potrivit unui comunicat transmis redactiei.

O frantuzoaica da Guvernul in judecata pentru ca nu i-a impiedicat fiul minor sa plece in Orientul pentru a se alatura jihadistilor

O frantuzoaica cere Guvernului despagubiri de 110. 000 de euro pentru ca nu au reusit sa-i opreasca fiul sa plece in Orientul Mijlociu pentru a se alatura jihadistilor, relateaza portalul TheLocal. fr, citat de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3122 seconds )