Libnet.ro
UNICEF

15:00

Seful Clinicii de Ortopedie a Spitalului de Recuperare din Iasi, retinut pentru luare de mita.

România Liberă România Liberă,
Seful Clinicii de Ortopedie a Spitalului de Recuperare din Iasi, retinut pentru luare de mita.

Seful Clinicii de Ortopedie a Spitalului de Recuperare din Iasi, profesor doctor Paul Botez, a fost retinut pentru luare de mita, dupa ce a primit 5. 000 de lei de la un pacient pentru a-l opera, iar in urma perchezitiilor anchetatorii au gasit in biroul acestuia sume importante de bani, transmite Mediafax. Paul Botez, sef al Clinicii de Ortopedie-Traumatologie din cadrul Spitalului de Recuperare din Iasi si profesor la Universitatea de Medicina si Farmacie din Iasi, a fost retinut miercuri . continuă pe România Liberă

Seful Clinicii de Ortopedie a Spitalului de Recuperare din Iasi, retinut pentru luare de mita.

Seful Clinicii de Ortopedie a Spitalului de Recuperare din Iasi, profesor doctor Paul Botez, a fost retinut pentru luare de mita, dupa ce a primit 5. 000 de lei de la un pacient pentru a-l opera, iar in urma perchezitiilor anchetatorii au gasit in biroul acestuia sume importante de bani, scrie Mediafax. Paul Botez, sef al Clinicii de Ortopedie-Traumatologie din cadrul Spitalului de Recuperare din Iasi si profesor la Universitatea de Medicina si Farmacie din Iasi, a fost retinut miercuri seara, .

Iasi: Seful Clinicii de Ortopedie, retinut pentru LUARE DE MITA, cercetat in libertate.

Seful Clinicii de Ortopedie a Spitalului de Recuperare din Iasi, Paul Botez, retinut miercuri seara pentru luare de mita, va fi cercetat in libertate, dupa ce Tribunalul Iasi a respins cererea procurorilor ieseni de arestare preventiva a medicului, informeaza Mediafax. Medicul Paul Botez a fost adus in catuse la Tribunalul Iasi, joi, in jurul orei 19. 00, dupa ce, cu o seara inainte, fusese retinut, pentru ca ar fi primit 5. 000 de lei de la un pacient pentru a-l opera. El a fost audiat de .

Atentatorul de la Facultatea de Electronica din Iasi, expertizat psihiatric. ...

Barbatul care a incercat sa detoneze o bomba la Facultatea de Electronica din Iasi a fost supus, joi, unei prime expertize psihiatrice la Spitalul Socola, unul din membrii comisiei de expertizare sustinand ca mai sunt necesare alte doua examinari pentru a stabili daca pacientul a avut discernamant, informeaza Mediafax. Oliver Stan, internat marti seara la Spitalul de Psihiatrie Socola, a fost supus, joi, unei prime expertize psihiatrice, din comisia de examinare facand parte doi psihiatri, un .

Marturiile studentului-erou de la Universitatea din Iasi: Nu ma tem pentru ce a fost. Vreau sa uit

Nu ma tem pentru ce a fost; am crezut ca e o gluma, a afirmat Marian Platonov, studentul basarabean al Universitatii Tehnice Gheorghe Asachi din Iasi care l-a impiedicat pe Oliver Stan sa detoneze o bomba.

Jaf la o casa de amanet din Iasi: Hotii au furat o caseta cu bani si bijuterii

O casa de amanet din Iasi a fost jefuita, in cursul noptii de marti spre miercuri. Hotii au furat o caseta de valori in care se aflau circa 4. 000 de lei si bijuterii din aur. O angajata a gasit usa.

Sunt trimisul lui Dumnezeu pe Pamant! Am mai ascuns inca DOUA bombe intr-un parc din Iasi. Declaratia socanta a atentatorului de la Universitate

Atentatorul din Iasi le-a declarat procurorilor ca ar mai fi ascuns doua bombe intr-un parc din Iasi. Pirotehnistii au verificat parcul indicat de barbat, fara sa gaseasca insa nimic. Atentatorul a reusit.

VIDEO Barbatul care a detonat un dispozitiv explozibil intr-o sala de curs a Universitatii G. Asachi a ascuns alte doua dispozitive intr-o zona de agrement din Iasi

Anchetatorii din Iasi au aflat, marti, in timpul audierilor, ca barbatul care a detonat luni un dispozitiv explozibil intr-o sala de curs a Facultatii de Telecomunicatii de la Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi a ascuns mai multe astfel de dispozitive in oras, transmite B1TV. Urmarind indicatiile oferite de barbat, politia a a descoperit alte doua dispozitive in zona Ciric din Iasi.

VIDEO Barbatul care a detonat un dispozitiv explozibil intr-o sala de curs a Universitatii G. Asachi ar fi ascuns alte doua dispozitive intr-o zona de agrement din Iasi

Anchetatorii din Iasi ar fi aflat, marti, in timpul audierilor, ca barbatul care a detonat luni un dispozitiv explozibil intr-o sala de curs a Facultatii de Telecomunicatii de la Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi ar fi ascuns mai multe astfel de dispozitive in oras, transmite B1TV. Urmarind indicatiile oferite de barbat, politia ar fi descoperit alte doua dispozitive in zona Ciric din Iasi.

Ponta: Daca bomba exploda in sala Facultatii din Iasi, era cea mai mare catastrofa din istoria tarii

Tentativa de detonare a unei bombe intr-o sala de curs a Facultatii de Electronica din Iasi putea reprezenta cea mai mare catastrofa din istoria Romaniei daca acea bomba exploda, a afirmat premierul Victor.

Unul dintre studentii care l-au imobilizat pe atacatorul din Iasi, premiat de o fundatie din Republica Moldova cu 1.800 de euro

O fundatie din Republica Moldova va oferi un premiu de aproximativ 1. 800 de euro studentului moldovean Marian Platonov, care alaturi de un alt coleg l-a imobilizat pe barbatul care a incercat sa detoneze o bomba luni intr-o sala de curs a Facultatii de Electronica din Iasi, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )