Libnet.ro
UNICEF

17:31

Seful Cultului Musulman din Romania: Condamn terorismul. Cei care provoaca evenimente de o cruzime desavarsita nu pot fi considerati musulmani

Antena3 Antena3,
Seful Cultului Musulman din Romania: Condamn terorismul. Cei care provoaca evenimente de o cruzime desavarsita nu pot fi considerati musulmani

Muftiul Cultului Musulman din Romania, Muurat Iusuf, condamna atentatul sangeros comis asupra ziaristilor francezi de la publicatia Charlie Hebdo. Acesta spune ca evenimentele tragice care se desfasoara cu o. continuă pe Antena3

Seful Cultului Musulman din Romania: Atacul de la Charlie Hebdo, fara legatura cu religia islamica

Muftiul Cultului Musulman din Romania, Muurat Iusuf spune ca evenimentele tragice care se desfasoara cu o cruzime desavarsita nu au nicio legatura cu religia islamica. Seful Cultului Musulman din.

Masura speciala luata pentru elevii UNGURI din Romania. Trebuie sa promoveze Bacalaureatul

Liceenii maghiari din Romania vor face meditatii gratuite la Limba romana, pentru a promova examenul de Bacalaureat. Institutul de Cercetari in Strategii Nationale de la Budapesta, condus de primarul orasului.

Aproape o treime dintre fabricile de lapte din Romania s-au inchis anul trecut

Peste 50 de fabrici de lapte din Romania, reprezentand aproape o treime din total, s-au inchis anul trecut din cauza scaderii cererii pe piata interna si cresterii costurilor de productie, a declarat Dorin.

Cea mai mare tranzactie din Romania in 2014

Preluarea de catre grupul francez Auchan a 12 hipermarketuri si galerii comerciale operate de retailer a fost aprobata de Consiliul Concurentei. Tranzactia a fost estimata la valoarea de peste 260 milioane euro, aceasta fiind una dintre cele mai mari de pe piata de retail din Europa Centrala si cea mai mare din Romania in cursul anului trecut.

Colegiul Medicilor din Romania: Migratia a crescut si in 2014. 3.000 de medici intra anual in sistem si aproape 3.500 ies

Colegiul Medicilor din Romania semnaleaza faptul ca migratia medicilor a crescut si in 2014, fiind inregistrate 2. 450 de cereri pentru eliberarea certificatelor care permit munca in strainatate, estimandu-se.

CMR: Sistemul medical din Romania pierde anual 500 de medici

Colegiul Medicilor atrage atentia asupra faptului ca migratia medicilor din Romania a crescut si in 2014, fiind inregistrate 2. 450 de cereri pentru eliberarea certificatelor care permit munca in strainatate, estimandu-se ca anual intra in sistem 3. 000 de doctori si ies aproape 3.

APRIL: Aproape o treime dintre fabricile de lapte din Romania s-au inchis anul trecut

Peste 50 de fabrici de lapte din Romania, reprezentand aproape o treime din total, s-au inchis anul trecut din cauza scaderii cererii pe piata interna si cresterii costurilor de productie, a declarat Dorin Cojocaru, presedintele patronatului APRIL din industria laptelui.

Anul negru al laptelui romanesc: Aproape o treime dintre fabricile de profil din Romania s-au inchis in 2014, avertizeaza un patronat din domeniu

Peste 50 de fabrici de lapte din Romania, reprezentand aproape o treime din total, s-au inchis in anul 2014, din cauza scaderii cererii pe piata interna si cresterii costurilor de productie, a declarat, marti, Dorin Cojocaru, presedintele patronatului APRIL din industria laptelui.

50 de fabrici de lapte din Romania, inchise in 2014

Aproximativ o treime din fabricile de lapte din Romania si-au inchis portile in cursul anului trecut. Este vorba despre peste 50 de unitati de productie care si-au oprit activitatea din cauza scaderii cererii pe piata interna si cresterii costurilor de productie, potrivit presedintelui patronatului APRIL din industria laptelui, Dorin Cojocaru.

Amadeus, rochii rosii sexy la cel mai scump Revelion din Romania!

Cele patru talentate si frumoase artiste din trupa Amadeus au stralucit in tinute superbe la cea mai scumpa petrecere de Revelion din tara, eveniment cu tematica Moulin Rouge, organizat in incinta Casinoului din Sinaia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2374 seconds )