Libnet.ro
UNICEF

01:06

Seful Cultului Musulman din Romania: Atacul de la Charlie Hebdo, fara legatura cu religia islamica

B1 B1,
Seful Cultului Musulman din Romania: Atacul de la Charlie Hebdo, fara legatura cu religia islamica

Muftiul Cultului Musulman din Romania, Muurat Iusuf spune ca evenimentele tragice care se desfasoara cu o cruzime desavarsita nu au nicio legatura cu religia islamica. Seful Cultului Musulman din. continuă pe B1

Seful Cultului Musulman din Romania: Condamn terorismul. Cei care provoaca evenimente de o cruzime desavarsita nu pot fi considerati musulmani

Muftiul Cultului Musulman din Romania, Muurat Iusuf, condamna atentatul sangeros comis asupra ziaristilor francezi de la publicatia Charlie Hebdo. Acesta spune ca evenimentele tragice care se desfasoara cu o.

Atentat terorist in Franta. Sapte persoane au fost arestate preventiv, dupa atacul de la Charlie Hebdo

Ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, a anuntat joi arestarea preventiva a sapte persoane in ancheta privind atentatul terorist din Franta, asupra saptamanalului satiric Charlie Hebdo, relateaza AFP.

Primele imagini din redactia Charlie Hebdo dupa atentat (FOTO)

O fotografie care ilustreaza redactia Charlie Hebdo imediat dupa atacul terorist in care 12 persoane si-au pierdut viata a fost facuta publica. in imagine se poate observa haosul provocat de atacatori. Mai.

Oficial francez: Sapte persoane, arestate preventiv in ancheta privind atacul de la Charlie Hebdo jesuischarlie

Sapte persoane se afla joi in arest preventiv in cadrul anchetei privind atacul comis cu o zi inainte impotriva saptamanalului satiric Charlie Hebdo, soldat cu 12 morti, a anuntat ministrul francez de Interne,.

Atentatul din Paris: Sapte persoane, arestate preventiv in ancheta privind atacul de la Charlie Hebdo

Sapte persoane se afla in arest preventiv in cadrul anchetei privind atacul comis cu o zi inainte impotriva saptamanalului satiric Charlie Hebdo, soldat cu 12 morti, a anuntat ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, relateaza AFP, citat de.

Premierul francez anunta mai multe arestari in ancheta privind atacul de la Charlie Hebdo jesuischarlie

Premierul francez, Manuel Valls, a anuntat joi mai multe arestari in ancheta privind atacul sangeros impotriva saptamanalului Charlie Hebdo, scrie AFP. Au fost mai multe retineri in aceasta noapte, sunt are.

Marine Le Pen propune din nou un referendum asupra introducerii pedeapsei capitale, dupa atacul asupra Charlie Hebdo

Marine Le Pen, presedinta Frontului National FN), a declarat joi, in urma atentatului de la redactia Charlie Hebdo din Paris, la postul France 2 ca daca va fi aleasa presedinte al Frantei, intentioneaza sa declanseze un referendum pe tema pedepsei cu moartea, relateaza Le Parisien.

Atacul de la Charlie Hebdo: caricaturisti din intreaga lume raspund ororii din Paris

Persoane mascate de religie islamica, inarmate cu mitraliere Kalashnikov, au luat cu asalt sediul din Paris al publicatiei saptamanale satirice Charlie Hebdo, lasand in urma 12 morti si 11 raniti, in ceea ce presa occidentala a numit drept cel mai grav.

Primele pagini ale celor mai cunoscute publicatii dupa atacul de la Charlie Hebdo: cum raspund caricaturistii din intreaga lume

Publicatii din intreaga lume, printre care The Independent, Liberation si Berliner Zeitung, au dedicat coperta de joi masacrului care a avut loc cu o zi inainte in sediul revistei satirice Charlie Hebdo. Acestea au folosit fie imagini de la locul.

Manuel Valls anunta mai multe arestari in ancheta privind atacul de la Charlie Hebdo

Premierul Frantei, Manuel Valls, a anuntat, joi, ca au fost facute mai multe arestari in ancheta privind atentatul de la ziarul francez de satira Charlie Hebdo, relateaza AFP. Au fost mai multe retineri.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )