Libnet.ro
UNICEF

10:30

Seful Ford zice 'pas' ofertei Microsoft de a deveni CEO

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Seful Ford zice

Directorul general al Ford, Alan Mulally, considerat unul dintre favoritii pentru preluarea functiei de CEO la Microsoft, a anuntat ca are de gand sa ramana la producatorul de automobile, transmite Bloomberg. continuă pe Wall-Street Ro

Seful Ford se retrage din cursa pentru functia de CEO la Microsoft.

Directorul general al Ford, Alan Mulally, considerat unul dintre favoritii pentru preluarea functiei de CEO la Microsoft, a anuntat ca are de gand sa ramana la producatorul de automobile, transmite Mediafax. As vrea sa pun capat speculatiilor legate de Microsoft, pentru ca nu am niciun alt plan afara de serviciul in slujba Ford, a declarat Mulally 68 de ani) intr-un interviu acordat Associated Press, preluat de Bloomberg. Astfel, seful Ford a subliniat ca va ramane la conducerea companiei .

Seful Ford anunta ca nu va pleca la Microsoft

Directorul general al Ford, Alan Mulally a declarat ca are de gand sa ramana la producatorul de automobile si ca nu va pleca la Microsoft, chiar daca era considerat unul dintre favoritii pentru preluarea functiei de CEO la aceasta companie, relateaza Bloomberg.

Seful Ford anunta ca se retrage din cursa pentru functia de CEO la Microsoft

Directorul general al Ford, Alan Mulally, considerat unul dintre favoritii pentru preluarea functiei de CEOla Microsoft, a anuntat ca intentioneaza sa ramana la conducerea producatorului de automobile.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1918 seconds )