Libnet.ro
UNICEF

15:16

Seful Intel a castigat anul trecut circa 10 mil. dolari, cu 40% mai putin decat in 2012

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Seful Intel a castigat anul trecut circa 10 mil. dolari, cu 40% mai putin decat in 2012

Brian Krzanich, CEO-ul Intel,a obtinut anul trecut o compensatie financiara totala de 9,6 milioane de dolari, in scadere cu 40% fata de anul anterior, cand a primit un bonus semnificativ in actiuni, transmite Mediafax , care citeaza Bloomberg. continuă pe Wall-Street Ro

9,6 milioane de dolari pentru seful Intel

9,6 milioane de dolari a castigat, in 2013, directorul general al Intel, Brian Krzanich. Cu toate acestea, salariul sau a fost in scadere cu 40% fata de anul anterior, cand a primit un bonus semnificativ in actiuni, transmite Bloomberg, citat de Mediafax.

SURSE Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a propus-o anul trecut la o functie cheie in DNA pe sotia inspectorului Ponea, retinut de procurorii anticoruptie in dosarul Duicu

Elisabeta Ponea, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova si sotia fostului inspector sef al IPJ Mehedinti retinut in dosarul Duicu, a fost propusa in septembrie 2013 de ministrul justitiei, Robert Cazanciuc, la sefia sectiei judiciare din cadrul DNA, in timpul tentativei de schimbare a esalonului doi de procurori-sefi au declarat pentru HotNews. ro surse judiciare. Numele Elisabetei Ponea, propus atunci de Cazanciuc a trecut neobservat, deoarece aceasta viza functia de sef al sectiei judiciare. Ttoata atentia era concentrata anul trecut pe incercarea de schimbare a procurorilor Lucian Papici si Mariana Alexandru de la conducerea sectiei 1. Ministrul justitiei, Robert Cazanciuc, a negat, joi seara, la TVR ca ar fi propus-o pe Elisabeta Ponea.

Mark Zuckerberg a primit anul trecut un salariu simbolic de 1 dolar

Directorul general al Facebook, Mark Zuckerberg, a primit anul trecut un salariu simbolic de 1 dolar, fata de 500. 000 de dolari in 2012, anul listarii la bursa a retelei de socializare. Fondatorul Facebook a.

Agricultorii pot cumpara energie electrica cu 25-30% mai ieftin decat anul trecut

In contextul previziunilor de seceta din agricultura, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR) anunta o serie de masuri de precautie, printre care si scaderea preturilor la energie cu 25-30% fata de anul trecut, consecinta a intrarii ca jucator pe piata energetica a Agentiei Nationale de imbunatatiri Funciare ANIF).

A and D Pharma - afaceri cumulate de peste 1 miliard euro, anul trecut

Afacerile cumulate ale celor trei divizii de business din grupul A and D Pharma s-au situat, anul trecut, la 4,7 miliarde lei 1,07 miliarde euro), cu 6,7% mai mari comparativ cu 2012, distribuitorul Mediplus si farmaciile Sensiblu raportand cresteri ale cifrei de afaceri, iar divizia de marketing - scadere.

2013 cu ghinion. Zeci de accidente de munca in judetul Buzau, anul trecut

2013 a fost un an nefast din punct de vedere al accidentelor de munca. Potricit unui bilant dat publicitatii de ITM Buzau, anul trecut au fost consemnate 63 de accidente de munca, soldate cu sase decese, dar si numeroase invaliditati.

Sosirile turistilor, in crestere cu 8,3% fata de anul trecut

Sosirile in structurile de primire turistica cu functiuni de cazare au inregistrat, in februarie, o crestere cu 8,3 % fata de luna corespunzatoare din anul trecut, pana la 485,1 mii dintre care 19,9% turisti straini), iar innoptarile au sporit cu 11,5 % in aceeasi perioada de referinta, catre 947,6 mii dintre care 20% turisti straini), potrivit unui studiu publicat astazi de Institutul National de Statistica INS).

Profitul net al Albalact a urcat cu 15% anul trecut

Producatorul de lactate Albalact ALBZ) a obtinut anul trecut un profit net de 8,4 milioane lei 1,9 milioane euro), cu 15% mai mare comparativ cu 2012, la o cifra de afaceri de 423 milioane lei 95,7 milioane euro), in crestere cu 23%, potrivit raportului anual al companiei.

Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, a primit anul trecut un salariu simbolic de numai un dolar

Mark Zuckerberg, cofondatorul si CEO-ul retelei de socializare Facebook, a primit in cursul anului trecut un salariu simbolic de numai un dolar, comparativ cu jumatate de miliard de dolari, cat a primit in anul 2012, anul listarii la bursa a retelei de.

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )