Libnet.ro
UNICEF

17:30

9,6 milioane de dolari pentru seful Intel

România Liberă România Liberă,
9,6 milioane de dolari pentru seful Intel

9,6 milioane de dolari a castigat, in 2013, directorul general al Intel, Brian Krzanich. Cu toate acestea, salariul sau a fost in scadere cu 40% fata de anul anterior, cand a primit un bonus semnificativ in actiuni, transmite Bloomberg, citat de Mediafax. continuă pe România Liberă

Directorul Intel a castigat 9,6 milioane dolari

Directorul general al Intel, Brian Krzanich 53 ani), a obtinut o compensatie financiara totala de 9,6 milioane dolari pentru 2013, in scadere cu 40% fata de 2012, cand primise un bonus semnificativ in actiuni, informeaza Bloomberg, citand anuntul facut ieri de firma IT.

Seful Intel a castigat anul trecut circa 10 mil. dolari, cu 40% mai putin decat in 2012

Brian Krzanich, CEO-ul Intel,a obtinut anul trecut o compensatie financiara totala de 9,6 milioane de dolari, in scadere cu 40% fata de anul anterior, cand a primit un bonus semnificativ in actiuni, transmite Mediafax , care citeaza Bloomberg.

Amenda record de 5 mld. de dolari pentru o companie petroliera din SUA

Anadarko Petroleum, companie petroliera din SUA, va plati o amenda record de 5,15 miliarde de dolari in cadrul unei intelegeri cu Departamentul Justitiei din Statele Unite pentru incheierea mai multor procese legate de poluare, fiind cea mai mare suma.

Autoritatile au demarat o licitatie de peste sase milioane euro pentru modernizarea infrastructurii hardware si software a Sistemului Electronic de Achizitii Publice

Agentia pentru Agenda Digitala a Romaniei AADR) a demarat pe 27 martie o licitatie deschisa pentru implementarea unui sistem informatic colaborativ pentru achizitii publice SICAP), contract finantat cu fonduri UE in valoare estimata de 27,1 milioane lei 6,1 milioane euro, inclusiv TVA), conform informatiilor din Sistemul Electronic de Achizitii publice SEAP). Contactati de HotNews. ro, oficialii AADR au spus ca proiectul se refera la o modernizare hardware si software a SEAP, subliniind ca pentru infrastructura hardware a SEAP nu au fost realizate investitii majore din anul 2007. SEAP a fost dezvoltat si implementat in 2002 de un consortiu format din UTI Systems, Hewlett-Packard Romania, Microsoft Romania si Total Soft si a costat la vremea respectiva 4,5 milioane euro.

Primaria Sectorului 3 are 173 milioane lei pentru reabilitarea termica

Primaria Sectorului 3 al Capitalei a alocat, pentru acest an, un buget de investitii de peste 233 de milioane de lei si a emis 168 de autorizatii de construire, dupa cum ne-au spus reprezentantii autoritatii.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )