Libnet.ro
UNICEF

12:30

Seful Jandarmeriei: interventia din 10 august a fost legala. Diferenta a dat-o emotia

Adevărul Adevărul,
Seful Jandarmeriei: interventia din 10 august a fost legala. Diferenta a dat-o emotia

Interventia Jandarmeriei la protestul din 10 august 2018 a respectat legea in vigoare, precum si prevederile internationale, a declarat, luni, inspectorul general al Jandarmeriei Romane, Ionut Catalin Sindile, la bilantul institutiei. continuă pe Adevărul

SINDILE, JANDARMERIA ROMANA: Interventia din 10 august a respectat prevederile internationale

Interventia Jandarmeriei la protestul din 10 august 2018 a respectat legea in vigoare, precum si prevederile internationale referitoare la adunarile publice.

Ludovic Orban, dupa ce PSD si USR vor sa sporeasca atributiile Jandarmeriei: Sa ii premiem pe jandarmi pentru comportamentul lor din 10 august?

Potrivit unui proiect PSD si USR, Jandarmeria primeste puteri si mai mari. Sa ii premiem pe jandarmi pentru comportamentul lor pe data de 10 august? Asta isi propune proiectul? Suntem categoric impotriva, a replicat liderul PNL Ludovic Orban.

Premier League: Sezonul 2019-2020 va debuta pe 10 august

Sezonul 2019-2020 al campionatului de fotbal al Angliei va debuta sambata, 10 august, a anuntat, joi, Premier League.

Dragnea s-a ntlnit cu seful Comisiei LIBE din Parlamentul European, care mine o va audia pe Kovesi pentru postul de procuror european

Liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a intalnit, luni dimineata, in Parlament, cu presedintele Comisiei LIBE, Claude Moraes. intrevederea are loc in contextul in care fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi va fi audiata marti in comisia LIBE din Parlamentul European pentru functia de procuror-sef european. intalnirea, care s-a incheiat la aceasta ora, nu a fost anuntata.

Trei persoane suspectate ca ar fi implicate in asasinarea afaceristului din Vrancea au fost prinse

Trei persoane suspectate ca ar fi implicate in asasinarea cu sange rece a unui afacerist din Vrancea au fost prinse in urma cu putin timp, la vama Nadlac. Acum, cei trei suspecti sunt fata in fata cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2021 seconds )