Libnet.ro
UNICEF

09:45

Seful Politiei Barlad a fost ridicat de MASCATI si dus la audieri, fiind suspect de favorizarea unui violator

România Liberă România Liberă,
Seful Politiei Barlad a fost ridicat de MASCATI si dus la audieri, fiind suspect de favorizarea unui violator

Seful Politiei Barlad, Vasile Chelaru, a fost ridicat, luni, de mascati, chiar din sediul IPJ Vaslui, si dus la sediul Parchetului de pe langa Judecatoria Barlad. continuă pe România Liberă

Seful Politiei Barlad ar fi tergiversat un caz de viol: Comisarul Vasile Chelaru ar fi intervenit de pe telefonul unui violator pe langa un expert

Ancheta la Politia Barlad. Mai multi oameni ai legii, in frunte cu comandantul Politiei, comisar-sef Vasile Chelaru, sunt suspectati ca au tergiversat si au efectuat defectuos cercetarile.

Seful Politiei Barlad, acuzat ca a intervenit de pe telefonul unui violator pe langa un expert

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Barlad au efectuat mai multe perchezitii la Politia Barlad, vizat fiind comandantul Politiei, comisar-sef Vasile Chelaru.

Seful Politiei din Barlad, ridicat de mascati

Seful Politiei Barlad a fost ridicat de mascati chiar din sediul IPJ Vaslui, fiind suspectat de procurori ca a incercat sa ajute un tanar acuzat de viol sa scape de pedeapsa.

Seful Politiei din Barlad a fost retinut

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Barlad au dispus, luni seara, retinerea pentru 24 de ore a comandantului Politiei municipiului Barlad, comisar-sef Vasile Chelaru, in sarcina acestuia fiind retinute trei infractiuni, anunta Agerpres. Chelaru este acuzat de abuz in serviciu, instigare la fals intelectual si instigare la delapidare, potrivit declaratiei purtatorului de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Barlad, Mihaela Plopan.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )