Libnet.ro
UNICEF

23:15

Seful Politiei Turceni a demisionat din functie in urma scandalului cu politistii spagari

Adevărul Adevărul,
Seful Politiei Turceni a demisionat din functie in urma scandalului cu politistii spagari

Catalin Vlad, seful Politiei Turceni, a demisionat din functie, in urma scandalului cu politistii spagari, care primeau mita care sa inchida ochii la faradelegi. continuă pe Adevărul

Seful politiei moldovene, RETINUT, din greseala, la Moscova. Cu cine l-au confundat infractorii

Seful interimar al Inspectoratului General de Politie IGP) din Republica Moldova, Gheorghe Cavcaliuc, a fost retinut timp de trei ore, marti, la Moscova, dupa ce a fost confundat cu un infractor dat in urmarire internationala.

Seful politiei ungare: Punerea la dispozitie de autobuze catre Austria a fost o initiativa unica si nu vor mai exista vehicule pentru a-i transporta pe refugiatii care merg pe sosea

Ungaria nu va mai inchiria autobuze pentru a transfera imigranti la frontiera cu Austria, a anuntat sambata seful politiei maghiare, Karoly Papp, care a sublinat ca transportarea miilor de imigranti, in.

Decrete prezidentiale: Klaus Iohannis a eliberat din functie trei magistrati

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi trei decrete de eliberare din functie a unor magistrati, din Bucuresti, Pitesti si Satu Mare. Este vorba despre Ion Stanciu, judecator la Tribunalul Bucuresti, Gheorghe.

Presedintele Iohannis l-a eliberat din functie pe judecatorul Ion Stanciu

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretul de eliberare din functie a judecatorului de la Tribunalul Bucuresti Ion Stanciu, deferit justitiei in dosarul omului de afaceri Dan Adamescu, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

Seful politiei, retinut timp de trei ore pe motiv ca seamana cu un infractor

Seful interimar al Inspectoratului General de Politie IGP) din Republica Moldova, Gheorghe Cavcaliuc, a fost retinut timp de trei ore, marti, pe aeroportul Domodedovo din Moscova, dupa ce a fost confundat cu un.

Rusia: Seful politiei moldovene a fost retinut timp de patru ore pe un aeroport din Moscova pentru ca seamana cu un infractor dat in urmarire internationala

Seful interimar al Inspectoratului General de Politie IGP) din Republica Moldova a fost retinut marti timp de patru ore, pe aeroportul Domodedovo din Moscova, dupa ce a fost confundat cu un infractor dat in.

Seful politiei din Republica Moldova, retinut cateva ore pe un aeroport moscovit. Rusii spun ca acesta seamana cu un infractor cautat de autoritati

Seful interimar al Inspectoratului General de Politie din Republica Moldova, Gheorghe Cavcaliuc, a fost retinut pe aeroportul Domodedovo din Moscova timp de mai multe ore, scrie presa de peste Prut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )