Libnet.ro
UNICEF

10:30

Seful Serviciului de Informatii si Securitate al Republicii Moldova, la spital dupa ce a fost ranit intr-un accident de masina (FOTO)

B1 B1,
Seful Serviciului de Informatii si Securitate al Republicii Moldova, la spital dupa ce a fost ranit intr-un accident de masina (FOTO)

Mihai Balan, seful Serviciului de Informatii si Securitate din Republica Moldova a fost implicat luni intr-un accident de circulatie in Chisinau. Serviciul de presa al institutiei sustine ca. continuă pe B1

Amenintari explicite pentru seful Serviciului Antidrog din BCCO Alba. Traian Berbeceanu a fost si el vizat

Seful Serviciului Antidrog din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia, Cristian Link, a fost amenintat cu moartea, de un interlop care utilizeaza pe facebook numele Stanciu.

Seful Serviciului Antidrog din BCCO Alba, amenintat cu moartea pe contul de Facebook al unui urmarit international. Traian Berbeceanu este si el vizat

Seful Serviciului Antidrog din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia, comisarul Cristian Link, a fost amenintat cu moartea pe pagina de pe Facebook a unui interlop din Alba Iulia, urmarit international cu mandat de arestare. Amenintarea a fost postata de pe un cont denumit Stanciu Aurel, care sustine ca ar fi vrut sa il omoare si pe comisarul sef Traian Berbeceanu.

Presedintele Republicii Moldova face a doua vizita in Rusia in doar doua luni

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, va efectua in perioada 17-18 martie o vizita oficiala in Rusia - a doua in ultimele doua luni, informeaza Radio Chisinau. Desi scopul.

Impact violent: Doi tineri au ajuns cu rani grave la spital dupa ce masina in care se aflau s-a izbit de un TIR

Accident teribil la Bistrita, in care au fost implicati doi studenti de la Academia de Politie. Cei doi tineri au ajuns cu rani grave la spital, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit violent de un.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2477 seconds )