Libnet.ro
UNICEF

09:15

Seful Transporturilor ii convoaca pe constructorii autostrazii Sibiu-Orastie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Seful Transporturilor ii convoaca pe constructorii autostrazii Sibiu-Orastie

Ministrul Transporturilor, Iulian Matache, a vizitat vineri santierul autostrazii Sibiu-Orastie si a anuntat ca l-a convocat la Bucuresti pe constructorul autostrazii Sibiu-Orastie, de la care asteapta solutii si un calendar al lucrarilor pentru. continuă pe Wall-Street Ro

O comisie de ancheta in cazul autostrazii Sibiu-Orastie este urgenta si necesara!

Vicepresedintele PNL Mircea Dolha sustine ca Parlamentul Romaniei are obligatia de a nu ramane impasibil la dezastrul construirii autostrazii Sibiu - Orastie, informeaza un comunicat de presa al partidului liberal.

REVISTA BLOGURILOR: Moise Guran: Guvernul Ponta este cel vinovat de neregulile de constructia autostrazii Sibiu-Orastie

Pe blogurile de miercuri, citim despre demolarea unui tronson din autostrada Sibiu-Orastie si cine poarta responsabilitatea constructiei prost facute, si aflam de ce Romania are nevoie de rugby.

CNADNR despre situatia autostrazii Sibiu-Orastie: La deschiderea traficului rutier nu se facuse receptia lucrarilor

Referitor la stadiul lucrarilor pe autostrada Orastie-Sibiu, Lot 3, CNADNR SA anunta mai multe precizari, intre care cea mai importanta este ca nu a efectuat receptia lucrarilor.

Matache: Trebuie sa recunoastem ca probleme mai sunt si la celelelalte proiecte

Ministrul Transporturilor, Iulian Matache, a efectuat ieri o vizita de lucru pe santierul autostrazii Sibiu-Orastie, informeaza un comunicat de presa al ministerului trimis redactiei.

AUTOSTRADA DEMOLATA. Constructorii Sibiu-Orastie, convocati la Bucuresti

Ministrul Transporturilor, Iulian Matache, a vizitat vineri santierul autostrazii Sibiu-Orastie si a anuntat ca l-a convocat la Bucuresti pe constructorul autostrazii Sibiu-Orastie, de la care asteapta solutii si un calendar al lucrarilor pentru.

Autostrada Sibiu-Orastie, in atentia premierului Ponta

Ministerul Transporturilor, dar si Guvernul vor anunta saptamana viitoare primele masuri dispuse si concluzii trase privind lotul 3 al autostrazii Sibiu-Orastie, unde lucrarile efectuate au fost demolate pe o lungime de cateva sute de metri in vederea remedierii.

Un deputat PNL cere infiintarea unei comisii care sa ancheteze neregulile de la autostrada Sibiu-Orastie

Mircea Dolha, deputat PNL, este de parere ca infiintarea unei comisii parlamentare care sa ancheteze neregulile constatate la realizarea autostrazii Sibiu-Orastie este o urgenta si a precizat ca va propune conducerii PNL sa sustina aceste demers .

Statul roman risca sa primeasca sanctiuni dure de la Comisia Europeana din cauza neregulilor de pe Autostrada Sibiu-Orastie

Intarzierea lucrarilor peste termenul-limita la Autostrada Sibiu-Orastie, cauzata de neregulile constatate in zona kilometrului 60, sau finantarea de catre statul roman nu pe cheltuiala antreprenorului) a refacerii tronsonului fisurat s-ar putea solda cu o sanctiune dura din partea Comisiei Europene, a declarat pentru Adevarul Gheorghe Boeru, expert in lucrari de infrastructura.

Cele sase erori grosolane ce au dus la demolarea Sibiu-Orastie

De-a lungul anilor scursi de la demararea proiectului de autostrada Sibiu-Orastie, Compania de Drumuri, dar si constructorul italian Impregilo-Salini au facut mai multe erori care au dus la aparitia actualelor probleme grave.

Autostrada plutitoare. S-a gasit apa la 10 metri sub Sibiu-Orastie

Remedierea problemelor intampinate in zona kilometrului 60 pe autostrada Sibiu-Orastie necesita demolarea completa a cailor de circulatie, afirma inginerii Companiei de Autostrazi intr-un document oficial obtinut de RL.

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1943 seconds )