Libnet.ro
UNICEF

15:45

Selectionerul Anghel Iordanescu a anuntat lotul pentru meciul Romaniei cu Insulele Feroe

Antena3 Antena3,
Selectionerul Anghel Iordanescu a anuntat lotul pentru meciul Romaniei cu Insulele Feroe

Selectionerul Anghel Iordanescu a anuntat lotul de 25 de jucatori pentru meciul cu nationala Insulelor Feroe, din preliminariile Euro-2016, printre fotbalistii convocati numarandu-se Laszlo Sepsi, Claudiu Bumba. continuă pe Antena3

25 de tricolori pentru meciul cu Feroe. Iordanescu a anuntat lotul nationalei

Selectionerul Anghel Iordanescu a anuntat in aceasta seara lotul cu care va pregati meciul cu Insulele Feroe, din preliminariile EURO 2016.

Lista jucatorilor convocati la nationala pentru meciul cu Feroe

Selectionerul Anghel Iordanescu a anuntat, duminica seara, lista celor 25 de jucatori convocati pentru meciul cu Insulele Feroe din preliminariile EURO 2016.

Dulca debuteaza ca selectioner la tineret. A anuntat lotul pentru primele meciuri

Selectionerul reprezentativei Under 21 a Romaniei, Cristi Dulca, a anuntat lotul pe care va miza la jocurile de pe 26 si 31 martie, de la Targu Mures.

Anghel Iordanescu: Meciul cu Feroe nu va fi usor

Selectionerul Anghel Iordanescu este de parere ca meciul cu Insulele Feroe din preliminariile EURO 2016 nu va fi deloc unul usor si a indemnat la concetrare si determinare pentru consolidarea primului loc in grupa printr-un succes in meciul de duminica seara de la Ploiesti.

Pauza in Liga I pentru meciul RomaniaFeroe

Campionatul intern ia o pauza de doua saptamani o data cu meciul dintre Romania si Insulele Feroe, disputat pe 29 martie, in preliminariile Euro 2016. Tricolorii convocati de Iordanescu vor incerca sa consolideze pozitia de lider a Romaniei in Grupa F.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )