Libnet.ro
UNICEF

08:30

Selgros retrage din magazine toate produsele livrate de Avicola Calarasi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Selgros retrage din magazine toate produsele livrate de Avicola Calarasi

Compania Selgros a decis retragerea tuturor produselor livrate de catre furnizorul Avicola Calarasi din magazine si stoparea oricaror livrari viitoare de marfa, se arata intr-un comunicat de presa publicat de Selgros pe site-ul sau. continuă pe Ziarul Bursa

Selgros retrage din magazine toate produsele livrate de Avicola Calarasi

Update 16:04 Sechestru pe Avicola Calarasi Procurorii ar fi instituit sechestru pe Avicola Calarasi si pe 50 de imobile, arata sursele de presa.

ANSVSA: Am retras peste sapte tone de carne de pasare din magazine, suspecte de infestare cu ...

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) a demarat un control de amploare la magazinele Selgros din Bucuresti si Brasov, pentru a verifica daca produsele din carne de pasare comercializata de Avicola Calarasi, a declarat, miercuri, vicepresedintele ANSVSA, Bogdan Dascalescu. Autoritatea a luat probe sa vada daca se confirma sau se infirma ca produsele din carne de pasare infestata cu salmonela a ajuns in comert. In urmatoarele zile vom avea un .

Simona Cretu se retrage din competitia PDL pentru prezidentiale.

Simona Cretu s-a retras din competitia pentru desemnarea candidatului PDL la alegerile prezidentiale, informeaza Mediafax. Liderul PDL Bihor, Gavrila Ghilea a declarat ca Simona Cretu s-a retras din motive personale, in timp ce seful Comisiei de Etica din partid, Daniel Buda, a spus ca lui Cretu i s-a retras candidatura intrucat nu are 35 de ani. Presedintele PDL Bihor, senatorul Gavrila Ghilea, a anuntat, miercuri, la intalnirea de la Oradea cu posibilii candidati ai partidului la .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )