Libnet.ro
UNICEF

13:00

Selgros retrage din magazine toate produsele livrate de Avicola Calarasi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Selgros retrage din magazine toate produsele livrate de Avicola Calarasi

Update 16:04 Sechestru pe Avicola Calarasi Procurorii ar fi instituit sechestru pe Avicola Calarasi si pe 50 de imobile, arata sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Selgros retrage din magazine toate produsele livrate de Avicola Calarasi

Compania Selgros a decis retragerea tuturor produselor livrate de catre furnizorul Avicola Calarasi din magazine si stoparea oricaror livrari viitoare de marfa, se arata intr-un comunicat de presa publicat de Selgros pe site-ul sau.

ANSVSA: Am retras peste sapte tone de carne de pasare din magazine, suspecte de infestare cu ...

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) a demarat un control de amploare la magazinele Selgros din Bucuresti si Brasov, pentru a verifica daca produsele din carne de pasare comercializata de Avicola Calarasi, a declarat, miercuri, vicepresedintele ANSVSA, Bogdan Dascalescu. Autoritatea a luat probe sa vada daca se confirma sau se infirma ca produsele din carne de pasare infestata cu salmonela a ajuns in comert. In urmatoarele zile vom avea un .

Simona Cretu se retrage din competitia PDL pentru prezidentiale.

Simona Cretu s-a retras din competitia pentru desemnarea candidatului PDL la alegerile prezidentiale, informeaza Mediafax. Liderul PDL Bihor, Gavrila Ghilea a declarat ca Simona Cretu s-a retras din motive personale, in timp ce seful Comisiei de Etica din partid, Daniel Buda, a spus ca lui Cretu i s-a retras candidatura intrucat nu are 35 de ani. Presedintele PDL Bihor, senatorul Gavrila Ghilea, a anuntat, miercuri, la intalnirea de la Oradea cu posibilii candidati ai partidului la .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )