Libnet.ro
UNICEF

01:05

Senatorul Daniel Zamfir - propunerea PSD pentru sefia ASF

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Senatorul Daniel Zamfir - propunerea PSD pentru sefia ASF

Zamfir: Mi-au propus mai de mult colegii de partid sa candidez pentru functia de presedinte al ASF, iar pe mine ma onoreaza aceasta propunere Senatorul PSD Daniel Catalin Zamfir este in carti pentru functia de presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), parlamentarul fiind propus pentru acest fotoliu de catre social-democrati. continuă pe Ziarul Bursa

PROPUNEREA PSD Senatorul Daniel Zamfir - in carti pentru sefia ASF

Senatorul PSD Daniel Catalin Zamfir este in carti pentru functia de presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), parlamentarul fiind propus pentru acest fotoliu de catre social-democrati.

Daniel Zamfir, propus de PSD sa supravegheze pensiile private, piata RCA si pe cea de capital. Ce salariu urias va avea daca ajunge sef la ASF

Controversatul initiator al legilor antibanci, Daniel Zamfir, este in carti pentru sefia Autoritatii de Supreveghere Financiara ASF), propunerea venind din partea PSD, scrie economica. net.

VIDEO Cei trei procurori propusi de ministrul Justitiei pentru sefia Parchetului General, DNA si DIICOT sunt audiati astazi in CSM Predoiu: Sunt candidati foarte buni. Sunt optimist in privinta avizului - UPDATE

Cei trei procurori propusi de ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, pentru sefia Parchetului General, DNA si DIICOT - Gabriela Scutea, Crin Bologa si Giorgiana Hosu - vor fi audiati marti de Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, care trebuie sa emita un aviz consultativ. Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a spus, inainte de audierile din CSM, ca cei trei candidati sunt foarte buni si ca este optimist in privinta primirii avizelor. Gabriela Scutea, propusa la sefia Parchetului General: Trebuie sa lucram in cadrul legislativ existent, fara sa cerem imperativ modificari legislative.

Procurorul Paul Dumitriu, respins de Predoiu pentru sefia Sectiei de combatere a coruptiei din DNA, cere incetarea delegarii la conducerea sectiei Un alt procuror respins de Predoiu se retrage

Procurorul Paul Dumitriu a cerut CSM incetarea delegarii in functia de procuror sef al Sectiei de combatere a coruptiei a Directiei Nationale Anticoruptie, solicitarea sa urmand sa fie luata in discutie de Consiliul Superior al Magistraturii CSM). Cererea lui Dumitriu are loc in contextul in care el a candidat pentru sefia sectiei, insa a fost respins de ministrul Justitiei, Catalin Predoiu.

DIN TREI A TRECUT DOAR UNUL CSM a respins propunerile pentru sefia Parchetului General si DIICOT

Situatia controversata la nivelul conducerii principalelor Parchete din tara noastra continua dupa ce, ieri, Sectia pentru Procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a decis sa ii avizeze negativ pe doi dintre cei trei candidati propusi de ministrul justitiei, Catalin Predoiu.

Crin Bologa, propus pentru sefia DNA: S-a redus cu peste 60% numarul de sesizari. Am constatat scaderea increderii cetatenilor in activitatea Directiei

Numarul sesizarilor facute de cetateni si institutii publice la DNA a scazut cu 60% pentru ca increderea in activitatea procurorilor s-a diminuat, dupa scandalurile in care a fost implicata Directia in ul.

Gabriela Scutea, propusa pentru sefia Parchetului General: Ordonanta 13 nu a fost elaborata in Ministerul Justitiei

Gabriela Scutea, propusa de ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, pentru functia de procuror general a sustinut marti ca Ordonanta 13 nu a fost elaborata in Ministerul Justitiei. Gabriela Scutea era secretar de stat in ministerul Justitiei condus de Florin Iordache in ianuarie 2017, la momentul adoptarii celebrei OUG 13 care a generat proteste fara precedent in Romania.

Cei trei procurori propusi pentru sefia celor mai importante parchete din tara, audiati marti la CSM

Cei trei procurori propusi pentru numirea la sefia Parchetului General, DNA si DIICOT vor fi audiati marti de Sectia pentru specialitate a Consiliului Superior al Magistraturii, transmite Agerpres. Este vorba.

Claudiu Manda si Mihai Tudose vor coordona campaniile PSD pentru alegeri. Ciolacu: Sunt doi oameni care stiu sa faca alegeri

Claudiu Manda va fi seful de campanie al PSD, el urmand sa fie ajutat de fostul premier Mihai Tudose, reintors de curand in partid. Liderul interimar al social-democratilor, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca le-a dat celor doi termen pana miercuri sa vina cu echipa de campanie.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )