Libnet.ro
UNICEF

01:05

Senatul spune nu legii exploatarii de la Rosia Montana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Senatul spune nu legii exploatarii de la Rosia Montana

Dupa ce, in urma cu o saptamana, membrii comisei care s-a ocupat cu evaluarea proiectului miner de la Rosia Montana au avizat negativ actul legislativ care ar fi permis exploatarea aurifera din Apuseni, a venit randul Senatului sa respinga proiectul convenit de Guvern si conducerea companiei Gabriel Resources. continuă pe Ziarul Bursa

Senatul a respins proiectul de lege privind Rosia Montana/ Ilie Sarbu: Cei ce au dat semnaturi in dosarul Rosia nu vor avea sarbatori linistite/ Raportul a fost trimis la Parchetul General

Senatul a respins marti proiectul de lege privind exploatarea de la Rosia Montana, in forma trimisa de Guvern. Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu a declarat, marti, in cadrul dezbaterilor privind Rosia Montana, ca toti cei implicati si care au dat semnaturi in acest dosar nu vor avea sarbatori linistite, raportul comisiei parlamentare fiind deja trimis la Parchetul General, transmite Mediafax.

Senatul a respins proiectul de lege privind Rosia Montana

Senatul a respins, marti, proiectul de lege privind Rosia Montana, in forma transmisa de Guvern. Senatul a adoptat, astfel, cu voturi 119 voturi pentru, 3 voturi impotriva si 6 abtineri, Raportul elaborat.

Senatul a respins proiectul de lege privind Rosia Montana

Senatul a respins, azi, proiectul de lege privind proiectul minier de la Rosia Montana, in forma transmisa de Guvern, potrivit surselor de presa.

Proiectul Rosia Montana, respins in Senat

Senatul a respins, marti, proiectul de lege privind Rosia Montana, in forma transmisa de Guvern. Senatul a adoptat, astfel, cu voturi 119 voturi pentru, trei voturi impotriva si sase abtineri,.

Senatorii dezbat marti dimineata, in plen, proiectul de lege privind Rosia Montana

Senatorii dezbat marti, in plen, proiectul de lege privind unele masuri aferente exploatarii minereurilor auro-argentifere din perimetrul Rosia Montana, pentru care comisia speciala comuna a propus un raport.

A 12-a duminica de protest fata de proiectul Rosia Montana: Suntem in continuare vigilenti

Bucurestenii ies pentru cea de-a douasprezecea duminica consecutiv pentru a manifesta impotriva exploatarii miniere de aur si argint pe baza de cianura de la Rosia Montana. Oamenii sunt asteptati cu instrumente de cantat, vopsea si pensule in Piata Universitatii la statui pentru a scrie impreuna o scrisoare ce va fi trimisa parlamentarilor.

Gabriel Resources vrea ca Romania sa adopte rapid o noua lege generala a minelor, altfel compania va trebui sa faca ceva radical diferit cu proiectul Rosia Montana

Directorul general al Gabriel Resources actionar majoritar la Rosia Montana Gold Corporation) spune ca este nevoie de un progres rapid in privinta noii legi a minelor din Romania, in caz contrar compania va fi nevoita sa faca ceva radical diferit cu controversatul sau proiect aurifer, transmite Yahoo! News, citand The Canadian Press.

Afacerea Rosia Montana, cartea lansata de un jurnalist clujean dupa 11 ani de investigatii

Sala Cazinoului din Parcul Central a fost neincapatoare la lansarea cartii jurnalistului clujean Mihai Gotiu -Afacerea Rosia Montana. in volum sunt concetrati 11 ani de investigatii ale proiectul minier, sute de interviuri, o documentatie impresionanta despre alte exploatari similare, documente interne ale companiei miniere si mii de ore de analiza a fenomenului Rosia Montana din toate perspectivele.

PROTEST ROSIA MONTANA: Manifestantii au blocat Bulevardul Unirii in a 12-a duminica.

Manifestantii care se opun proiectului de la Rosia Montana s-au strans in a 12-a duminica la rand in zona statuilor de la Universitate, unde au afisat bannere cu mesajele impotriva exploatarilor miniere cu cianuri si a gazelor de sist. Dupa aproximativ doua ore de protest la Universitate, in jurul orei 19. 15, protestatarii au plecat spre Parlament. Acestia au mers pe strazile din Centrul Istoric, dupa ce au fost opriti de jandarmi sa iasa pe Bulevardul Bratianu. Jandarmii au facut un cordon .

VIDEO Trupa Incognito a lansat, pe YouTube, o piesa despre Rosia Montana. Videoclipul clujenilor are imagini si de la proteste

Proiectul minier de la Rosia Montana, pentru care mii de oameni protesteaza de aproape trei luni ca nu vor demararea lui, are ecouri si in lumea artistica. Formatia clujeana Incognito a publicat recent, pe youtube, o piesa despre Rosia Montana. Asta dupa ce sambata un jurnalist clujean a lansat o carte pe aceeasi tema.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )