Libnet.ro
UNICEF

10:46

Senegalul si-a inchis granita cu Guineea din cauza epidemiei de Ebola

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Senegalul si-a inchis granita cu Guineea din cauza epidemiei de Ebola

Senegalul si-a inchis granita cu Guineea din cauza epidemiei de Ebola, potrivit unui comunicat al Ministerului de Interne, citat de AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Senegalul si-a inchis granita cu Guineea din cauza epidemiei de Ebola

Senegalul si-a inchis granita cu Guineea din cauza epidemiei de Ebola, potrivit unui comunicat al Ministerului de Interne, citat de AFP.

Epidemie de Ebola: Senegalul si-a inchis granita cu Guineea

Senegalul si-a inchis granita cu Guineea din cauza epidemiei de Ebola, potrivit unui comunicat al Ministerului de Interne, citat de AFP si dat publicitatii de Mediafax .

Senegal si-a inchis granita cu Guineea din cauza epidemiei de Ebola

Senegalul si-a inchis granita cu Guineea, din cauza epidemiei de Ebola. O masura similara a mai fost luata si in primavara acestui an, scrie Mediafax. Tinand cont de evolutia febrei hemoragice provocate de.

Senegalul si-a inchis granita cu Guineea pentru a preveni raspandirea Ebola

Senegalul si-a inchis granita cu Guineea pentru a preveni raspandirea virusului Ebola, se arata intr-un comunciat al Ministerului de Interne, citat de AFP. Tinand cont de evolutia febrei hemoragice.

Camerunul a inchis granita cu Nigeria din cauza virusului Ebola

Camerunul a anuntat ca a inchis granita cu Nigeria din cauza virusului Ebola care continua sa se raspandeasca in Africa.

Granita dintre Senegal si Guineea a fost inchisa din cauza virusului Ebola

Autoritatile din Senegal au decis sa inchida granita cu Guineea din cauza virusului Ebola, a anuntat ministerul de interne din Senegal.

Camerunul si-a inchis granita cu Nigeria pentru a preveni raspandirea Ebola

Camerunul si-a inchis granita cu Nigeria pentru a preveni raspandirea Ebola, a anuntat, luni seara, o sursa oficiala, informeaza AFP, citata de Mediafax. Toate punctele de frontiera - aeriene, maritime,.

Cristian Chivu se implica in campania ALS Ice Bucket, dar nu face leapsa cu gheata din cauza accidentarii la cap

Fostul capitan al echipei nationale de fotbal Cristian Chivu a refuzat sa isi toarne apa rece pe cap, din cauza unei accidentari suferite la inceputul anului 2010, cand evolua la Internazionale Milano, dar a.

Bacau: Cei 160 de oameni evacuati din cauza pericolului de explozie s-au intors in casele lor

Cei 160 de locatari ai unor blocuri din Bacau, evacuati marti din locuinte, din cauza pericolului de explozie la o sonda de extractie a gazelor, au revenit vineri in casele lor, desi lucrarile de asigurare a sondei nu au fost finalizate, relateaza Mediafax.

Harghita: 4 trenuri de calatori blocate din cauza unui marfar deraiat

Patru trenuri de calatori blocate dupa ce circulatia feroviara intre statiile Voslabeni si Izvorul Muresului, in Harghita, a fost inchisa, din cauza unui marfar deraiat, a anuntat CFR Calatori.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )