Libnet.ro
UNICEF

12:45

Separatistul catalan Artur Mas a fost condamnat la doi ani de ineligibilitate

Adevărul Adevărul,
Separatistul catalan Artur Mas a fost condamnat la doi ani de ineligibilitate

Fostul presedinte al Cataloniei, separatistul Artur Mas, fost condamnat luni la doi ani de interdictie pentru exercitarea de functii publice elective, pentru ca a organizat, in noiembrie 2014, un referendum cu privire la independenta, interzis de justitie, transmite AFP. continuă pe Adevărul

Motivare. De ce a fost condamnat nepotul lui Traian Basescu la doi ani si sase luni de inchisoare. Dragos a fost acuzat ca a cerut o spaga de un milion de euro

Dragos Basescu, fiul lui Mircea Basescu si nepotul lui Traian Basescu, a fost gasit vinovat de trafic de influenta dupa ce toti cei implicati au recunoscut acuzatiile, iar interceptarile ambientale au confirmat totul. Asa reiese din motivarea magistratului care a decis condamnarea tanarului la doi ani si sase luni de inchisoare cu executare.

Fostul lider de sindicat Cristea Flueratoru a fost condamnat definitiv pentru evaziune fiscala

Cristea Flueratoru, fostul lider de sindicat din zona Motru,a fost condamnat definitiv intr-un nou dosar de evaziune fiscala.

De ce a fost condamnat nepotul lui Traian Basescu la doi ani si sase luni de inchisoare. Dragos a fost acuzat ca a cerut o spaga de un milion de euro

Dragos Basescu, fiul lui Mircea Basescu si nepotul lui Traian Basescu, a fost gasit vinovat de trafic de influenta dupa ce toti cei implicati au recunoscut acuzatiile, iar interceptarile ambientale au confirmat totul.

Un pensionar a fost condamnat definitiv la 7 ani si 8 luni de inchisoare dupa ce a fost la un pas sa decapiteze un politist cu o sabie

Curtea de Apel Galati l-a condamnat definitiv la 7 ani si 8 luni de inchisoare pe Ionel Iacome 65 de ani), un pensionar din localitatea galateana Umbraresti, care a lovit in luna aprilie 2015 un politist cu o sabie confectionata artizanal si i-a sectionat doua degete.

Functionar de la AFP Alba, condamnat la 3 ani inchisoare cu suspendare pentru luare de mita

Un functionar de la Administratia Judeteana a Finantelor Publice Alba a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru luare de mita. Decizia apartine Tribunalului Alba si poate fi atacata cu contestatie.

Antrenorul de handbal acuzat ca a violat sapte eleve a fost condamnat definitiv la 19 ani de inchisoare

Sentinta definitiva pentru antrenorul de handbal acuzat ca a violat sapte eleve. Profesorul a primit o condamnare de 19 ani de inchisoare. Asta dupa ce initial instanta ii daduse o condamnare de 30 de.

Caz socant de cruzime fata de animale in Craiova! O catelusa de doi ani, spanzurata de stapan

Un caine din rasa amstaff a fost gasit spanzurat intr-o padure de langa Craiova de un grup de voluntari, potrivit Stirile Pro Tv. Animalul era microcipat, iar datorita acestui lucru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,327 seconds )