Libnet.ro
UNICEF

22:30

Serban Nicolae, dezvaluiri dupa executia din PSD: Mi s-a spus ca raul pe care l-am facut eu e mai mare decat OUG 13

Antena3 Antena3,
Serban Nicolae, dezvaluiri dupa executia din PSD: Mi s-a spus ca raul pe care l-am facut eu e mai mare decat OUG 13

Senatorul PSD Serban Nicolae, care a fost inlaturat din mai multe functii de conducere din partid, a declarat joi, la Antena 3, ca Liviu Dragnea i-a spus ca raul pe care l-a facut el formatiunii politice cu. continuă pe Antena3

Serban Nicolae, dupa executia din PSD: Sunt lucruri pe care nu le-am spus. Cine trebuie... le stie

Senatorul PSD Serban Nicolae, care a fost inlaturat din mai multe functii de conducere din partid, a declarat joi, la Antena 3, ca sunt mai multe lucruri pe care nu le-a spus si nici nu le va face publice,.

Bacalbasa, prima reactie dupa suspendarea din PSD: Am raspuns unei provocari in timp ce eram huiduit

Deputatul Nicolae Bacalbasa a declarat, miercuri, pentru News. ro, dupa ce a fost suspendat sase luni din PSD pentru comportamentul de marti din Parlament, ca din punct de vedere uman a raspuns unei provocari icir.

Senatorul PSD Mihai Fifor, posibil inlocuitor al lui Serban Nicolae la sefia grupului din Senat

Senatorul PSD Mihai Fifor ar putea fi propus, miercuri, de liderul PSD Liviu Dragnea pentru a prelua sefia grupului PSD din Senat, acesta urmand sa il inlocuiasca astfel pe Serban Nicolae, care va.

Serban Nicolae, aproape sa fie exclus din PSD. Scenariul care bantuie astazi sedinta conducerii social-democrate

Senatorul Serban Nicolae risca sa fie exclus din PSD din cauza legii gratierii. Liviu Dragnea a anuntat ca social-democratii se vor reuni in sedinta Comitetului Executiv pentru a transa situatia.

Serban Nicolae, despre sanctiunile pe care le risca in PSD: Nu am nicio apasare

Presedintele Comisiei juridice, senatorul Serban Nicolae, a vorbit, luni, la Antena 3, despreComitetul Executiv National al PSD, care se va reuni miercuri pentru a discuta pozitia sa in partid, dupa.

Surse: Schimbarea lui Serban Nicolae de la conducerea Comisiei juridice din Senat, propusa in CExN al PSD de miercuri

Liderii PSD vor propune miercuri, in sedinta Comitetului Executiv National, schimbarea lui Serban Nicolae de la conducerea Comisiei juridice din Senat, in urma pozitiei acestuia cu privire la gratierea faptelor de coruptie, au declarat luni, pentru News. ro, surse din conducerea PSD.

Executii in PSD: Serban Nicolae a pierdut sefia Comisiei Juridice, dupa ce l-a contrazis pe Dragnea, pe tema amendamentelor la Legea gratierii. Si Bacalbasa, suspendat sase luni din partid, dupa declaratiile triviale din Parlament. Liviu Dragnea: Trebuie

Membrii PSD s-au intrunit, miercuri, in sedinta Comitetului Executiv National CExN). Motivul principal al intrunirii a fost sanctionarea lui Serban Nicolae, presedintele Comisiei juridice a Senatului, dupa ce senatorul ar fi sustinut anumite amendamente care ar fi urmat sa gratieze anumite fapte de coruptie.

UPDATE Serban Nicolae, inlocuit de Robert Cazanciuc la sefia comisiei juridice din Senat si de Mihai Fifor in fruntea grupului de senatori PSD. Dragnea l-a intrebat in sedinta daca el i-a spus sa propuna gratierea coruptilor - surse

Conducerea extinsa a PSD - comitetul national executiv - a decis in sedinta miercuri dimineata inlocuirea senatorului Serban Nicolae atat in functia de presedinte al comisiei juridice - cu Robert Cazanciu, fost ministru al Justitie - precum si in cea de lider de grul al senatorilor PSD - cu Mihai Fifor, fost lider de grup in legislatura trecuta. Sanctiunile vin dupa ce Nicolae a propus si votat in sedinta comisiei gratierea faptelor de coruptie. Potrivit unor surse participante la sedinta CEx, liderul PSD Liviu Dragnea, care declarase ca nu sustine gratierea faptelor de coruptie, l-ar fi intrebat pe Nicolae de mai multe ori in fata celor prezenti daca el l-a pus sa propuna acest lucru pentru ca l-ar ajuta pe el personal, iar Nicolae ar fi raspuns ca nu.

Atac fara precedent al unui deputat PSD la adresa lui Dragnea dupa mazilirea lui Serban Nicolae. Eu sunt un om liber. Nu vorbesc doar in baie

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a avut, miercuri seara, un atac dur la adresa liderului social-democrat Liviu Dragnea, dupa ce presedintele PSD si conducerea nationala a partidului au decis sa-l lase pe Serban Nicolae fara functiile de lider de grup si presedinte al Comisiei juridice din Senat.

Prima reactie a lui Serban Nicolae, dupa ce a fost executat de PSD: Nu am gresit cu nimic

Senatorul PSD Serban Nicolae a spus miercuri, dupa ce a fost inlaturat de la mai multe functii de conducere detinute in partid, ca acest gest arata, de fapt, retragerea increderii sale din.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )