Libnet.ro
UNICEF

13:00

Serban Nicolae, dupa executia din PSD: Sunt lucruri pe care nu le-am spus. Cine trebuie... le stie

Antena3 Antena3,
Serban Nicolae, dupa executia din PSD: Sunt lucruri pe care nu le-am spus. Cine trebuie... le stie

Senatorul PSD Serban Nicolae, care a fost inlaturat din mai multe functii de conducere din partid, a declarat joi, la Antena 3, ca sunt mai multe lucruri pe care nu le-a spus si nici nu le va face publice,. continuă pe Antena3

Serban Nicolae, dezvaluiri dupa executia din PSD: Mi s-a spus ca raul pe care l-am facut eu e mai mare decat OUG 13

Senatorul PSD Serban Nicolae, care a fost inlaturat din mai multe functii de conducere din partid, a declarat joi, la Antena 3, ca Liviu Dragnea i-a spus ca raul pe care l-a facut el formatiunii politice cu.

Prima reactie a lui Serban Nicolae, dupa ce a fost executat de PSD

Senatorul PSD Serban Nicolae a spus miercuri, dupa ce a fost inlaturat de la mai multe functii de conducere detinute in partid, ca acest gest arata, de fapt, retragerea increderii sale din.

Prima reactie a lui Serban Nicolae, dupa ce a fost executat de PSD: Nu am gresit cu nimic

Senatorul PSD Serban Nicolae a spus miercuri, dupa ce a fost inlaturat de la mai multe functii de conducere detinute in partid, ca acest gest arata, de fapt, retragerea increderii sale din.

Serban Nicolae, dupa ce a fost inlocuit de la conducerea Comisiei Juridice: Nu are cum sa fie o bucurie, nu am gresit cu nimic

Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat, miercuri, dupa ce a fost inlocuit de la conducerea Comisiei juridice si a grupului parlamentar, ca el considera ca nu a gresit cu nimic.

Scandal in interiorul PSD. Senatorul Serban Nicolae risca excluderea din partid

Senatorul Serban Nicolae risca sa fie exclus din PSD din cauza legii gratierii. Liviu Dragnea a anuntat ca social-democratii se vor reuni in sedinta Comitetului Executiv pentru a transa situatia.

Bacalbasa, prima reactie dupa suspendarea din PSD: Am raspuns unei provocari in timp ce eram huiduit

Deputatul Nicolae Bacalbasa a declarat, miercuri, pentru News. ro, dupa ce a fost suspendat sase luni din PSD pentru comportamentul de marti din Parlament, ca din punct de vedere uman a raspuns unei provocari icir.

Nicolae Bacalbasa, suspendat din PSD pentru spectacolul din Parlament

Nicolae Bacalbasa va fi suspendat din PSD, din cauza limbajului grosolan si a semnelor obscene pe care le-a facut chiar de la tribuna Parlamentului, in timpul dezbaterilor despre comisia de ancheta a.

Serban Nicolae, executat in sedinta PSD

PSD decide in Comitetul Executiv ce sanctiuni ii va aplica senatorului Serban Nicolae. Sedinta a fost convocata de presedintele partidului, Liviu Dragnea, care a fost nemultumit de modul.

Surse: Senatorul social-democrat Mihai Fifor l-ar putea inlocui pe Serban Nicolae la sefia grupului PSD din Senat

Senatorul social-democrat Mihai Fifor ar putea fi propus pentru a prelua functia de presedinte al Comisiei juridice a Senatului, urmand sa il inlocuiasca pe Serban Nicolae, care va fi sanctionat, la propunerea lui Dragnea, de CExN, au precizat, pentru Mediafax, surse din partid.

Serban Nicolae, dupa ce a fost lasat fara functii: Nu e un fel de sanctiune, ci un act politic. Eu nu ma leg cu lanturi de nicio functie

Senatorul Serban Nicolae a ramas, miercuri, fara functiile de lider de grup si presedinte al Comisiei juridice a Senatului, dupa ce nu a reusit sa gestioneze corespunzator problematica Legii gratierii. Acesta a spus ca decizia luata de conducere PSD nu e o sanctiune, ci un act politic, iar el nu se va lega cu lanturile pentru a ramane pe vreo functie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )