Libnet.ro
UNICEF

01:05

Serena Williams, dupa ce a invins-o pe Sorana: Sorana este una dintre cele mai dragute fete din circuit si are un viitor stralucitor

Adevărul Adevărul,
Serena Williams, dupa ce a invins-o pe Sorana: Sorana este una dintre cele mai dragute fete din circuit si are un viitor stralucitor

Sportiva americana Serena Williams, numarul unu WTA, a imbratisat-o pe Sorana Cirstea dupa finala turneului de la Toronto, duminica seara, si i-a spus romancei sa nu fie trista, precizand ca e foarte tanara si o jucatoare foarte buna, informeaza wtatennis. com. continuă pe Adevărul

Sorana Cirstea, infranta in finala de la Toronto de liderul mondial Serena Williams

Romanca Sorana Cirstea, numarul 27 WTA, a pierdut, duminica, finala de la Toronto, in fata liderului mondial Serena Williams. Sportiva americana s-a impus in fata romancei, cu scorul de 6-2, 6-0, dupa o ora.

Sorana Cirstea pierde finala de la Toronto. Romanca, iNVINSA de Serena Williams.

Jucatoarea de tenis Sorana Cirstea, numarul 27 WTA, a fost invinsa, duminica, de liderul mondial Serena Williams, in finala turneului de la Toronto, dotat cu premii in valoare totala de 2. 000 de dolari, transmite Mediafax. Sportiva americana s-a impus in fata romancei, cu scorul de 6-2, 6-0, dupa o ora si cinci minute de joc, informeaza wtatennis. com. Cele doua jucatoare s-au mai intalnit anterior de doua ori, la Stanford in 2012 si la Roland Garros in 2013, ambele meciuri fiind castigate .

Sorana Cirstea, invinsa de Serena Williams in finala de la Toronto

Dupa o saptamana de vis in turneul de la Toronto, Sorana Cirstea nu a mai avut forta pentru inca o surpriza si s-a inclinat, duminica seara, in fata liderei mondiale Serena Williams, cu 6-2, 6-0.

Tenis: Sorana Cirstea, invinsa de Serena Williams in finala turneului WTA de la Toronto

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea a fost invinsa de americanca Serena Williams, numarul unu mondial, cu 6-2, 6-0, duminica, in finala turneului WTA de la Toronto Canada), dotat cu premii totale de.

Sorana Cirstea, invinsa de Serena Williams in finala turneului de la Toronto

Sorana Cirstea a pierdut, duminica, in finala turneului de la Toronto Rogers Cup), in fata jucatoarei americane Serena Williams, lidera mondiala in ierarhia WTA, cu scorul de 6-2, 6-0.

GAME CU GAME Sorana Cirstea - Serena Williams

Sorana Cirstea a jucat duminica seara finala turneului de Masters de la Torontocontra americancei favorite numarul 1, Serena Williams. Meciul a fost live text pe onlinesport. ro.

LIVE Sorana Cirstea - Serena Williams

Sorana Cirstea joaca la aceasta orafinala turneului de Masters de la Torontocontra americancei favorite numarul 1, Serena Williams. Urmariti meciul acum live text pe onlinesport. ro.

AZI LIVE Sorana Cirstea - Serena Williams (20:00)

Sorana Cirstea joaca astazi finala turneului de Masters de la Toronto, contra americancei favorite numarul 1, Serena Williams. Urmariti meciul de la ora 20:00, live text pe onlinesport. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,195 seconds )