Libnet.ro
UNICEF

11:01

Serena Williams se marita. A fost ceruta de sotie la Roma!

ADPM ADPM,
Serena Williams se marita. A fost ceruta de sotie la Roma!

Cea mai faimoasa jucatoare de tenis a zilelor noastre, Serena Williams, va ajunge la Altar in anul 2017. Sportiva a fost ceruta de sotie de iubitul ei, Alexis Ohanian, in timpul unei vacante romantice petrecute la Roma. continuă pe ADPM

Serena Williams a rabufnit: incerc sa nu fiu obscena

Serena Williams a fost eliminata in turul al doilea al turneului de la Auckland, pierzand in fata compatrioatei sale, Madison Brengle, locul 72 WTA.

WTA Auckland: Serena Williams, invinsa de locul 72 WTA in turul doi al competitiei

Serena Williams, cap de serie numarul unu si locul 2 WTA, a fost invinsa, miercuri, de compatrioata sa Madison Brengle, pozitia 72 in ierarhia mondiala, in turul doi al turneului de la Auckland Noua Zeelanda), dotat cu premii in valoare totala de 250. 000 de dolari.

Surpriza mare la Auckland! Serena Williams a pierdut in fata unei jucatoare din afara Top 70 WTA

Serena Williams a revenit in circuitul WTA dupa o pauza de patru luni, dar lucrurile nu merge deloc bine pentru fostul numar 1 mondial.

FOTO Serena Williams, extrem de sexy la prima aparitie publica dupa ce si-a anuntat casatoria

Serena Williams a atras multe priviri la prima iesire in public, dupa ce a acceptat cererea in casatorie inaintata deAlexis Ohanian, un american cu origini armene.

Valentina Pelinel a fost ceruta in casatorie de Revelion

Valentina Pelinel este cu un pas mai apoape de nunta cu Cristi Borcea. Fostul model a fost cerut in casatorie de omul de afaceri chiar in noaptea de Revelion. Iata ce spun apropiatii.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )