Libnet.ro
UNICEF

21:45

Sergiu Mocanu nu mai este sigur ca Vlad Plahotniuc vrea sa devina premier: Are o mare problema de comunicare publica

Adevărul Adevărul,
Sergiu Mocanu nu mai este sigur ca Vlad Plahotniuc vrea sa devina premier: Are o mare problema de comunicare publica

Presedinele Miscarii Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, afirma ca nu mai este atat de sigur ca liderul PDM, Vlad Plahotniuc, mai vrea sa devina premier dupa alegerile din 24 februarie, pentru ca a observat ca democratul ar avea o problema de comunicare publica. continuă pe Adevărul

Sergiu Mocanu: Daca Socialistii obtin majoritatea parlamentara, Plahotniuc va anula rezultatele alegerilor

Liderul Miscarii Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, considera ca Partidul Socialistilor are sanse mari sa castige alegerile parlamentare din 24 februarie, pentru ca o buna parte din moldoveni considera ca partidele proeuropene sunt vinovate de furtul miliardului si vor dori sa se revanseze pe fortele de dreapta. insa, potrivit lui Mocanu, presedintele PDM, Vlad Plahotniuc, nu se va resemna cu infrangerea si va anula rezultatele scrutinului.

Adevarul Live, ora 21.00. Sergiu Mocanu, despre alegerile din 24 februarie si programul Antimafie

Liderul Miscarii Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, este invitatul emisiunii Adevarul Live Moldova de luni, 28 ianuarie. Vom discuta despre obiectivele pe care si le propune formatiunea sa sa le realizeze in viitorul Parlament, dar si alte subiecte de actualitate in contextul alegerilor parlamentare din 24 februarie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )