Libnet.ro
UNICEF

11:45

Sergiu Nistor, cel de-al saselea consilier al lui Klaus Iohannis

Adevărul Adevărul,
Sergiu Nistor, cel de-al saselea consilier al lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru numirea lui Sergiu Nistor in functia de consilier prezidential. Sergiu Nistor a fost comisar guvernamental pentru programul Sibiu 2007, capitala culturala europeana. continuă pe Adevărul

Cine este Sergiu Nistor, cel de-al saselea consilier al lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru numirea lui Sergiu Nistor in functia de consilier prezidential. Sergiu Nistor a fost comisar guvernamental pentru programul Sibiu 2007, capitala culturala europeana.

Sergiu Nistor, numit in functia de consilier a lui Klaus Iohannis

Sergiu Nistor a fost comisar guvernamental pentru programul Sibiu 2007, capitala culturala europeana. Presedinta a anuntat astazi ca l-a numit in functia de consilier prezidential, devenind astfel al 6-lea consilier al lui Klaus Iohannis.

Sergiu Nistor, numit in functia de consilier prezidential

Sergiu Nistor, fost comisar guvernamental pentru programul Sibiu 2007, capitala culturala europeana, a fost numit in functia de consilier prezidential. Potrivit unui comunicat de presa transmis de.

Sergiu Nistor, numit in functia de consilier prezidential

Sergiu Nistor, fost comisar guvernamental pentru programul Sibiu 2007, capitala culturala europeana, a fost numit in functia de consilier prezidential, potrivit unui comunicat emis de Administratia Prezidentiala.

Iohannis si-a numit al saselea consilier prezidential, pe Sergiu Nistor

Sergiu Nistor, fost comisar guvernamental pentru programul Sibiu 2007, capitala culturala europeana, a fost numit in functia de consilier prezidential, dupa ce noul presedinte Klaus Iohannis a semnat, luni,.

Sergiu Nistor a fost numit consilier prezidential / Este un adversar declarat al proiectului Rosia Montana si a condus programul Sibiu, capitala culturala europeana

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul pentru numirea lui Sergiu Nistor in functia de consilier prezidential, potrivit unui comunicat postat pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )