Libnet.ro
UNICEF

20:45

Serial RL. Cum au executat rusii cea mai mare deportare a romanilor din Basarabia. Operatiunea s-a desfasurat intre 6 si 7 iulie 1949 (II)

România Liberă România Liberă,
Serial RL. Cum au executat rusii cea mai mare deportare a romanilor din Basarabia. Operatiunea s-a desfasurat intre 6 si 7 iulie 1949 (II)

Zeci de mii de basarabeni au fost dusi intr-un echivalent modern al robiei babiloniene, fara dreptul de a mai reveni vreodata acasa. continuă pe România Liberă

Cea mai mare chirie solicitata in Dolj pentru un teren este de 10.000 de euro

Cea mai mare chirie solicitata in judetul Dolj pentru un teren este de 10. 000 de euro pe luna. Impozitul pe care il plateste la stat persoana fizica este de 51. 840 de lei.

Casa de Pensii o contrazice pe Raluca Pruna. Cea mai mare pensie din Justitie este de 41.000 de lei, nu 100.000, cat afirmase

Niciun magistrat din Romania - judecator sau procuror - nu primeste o pensie de serviciu de peste 100. 000 lei, cum afirmase in urma cu cateva zile Ministrul Justitiei, Raluca Pruna. Oficialii ai Casei de Pensii din Romania au declarat pentru Stirile Pro TV ca cea mai mare pensie a unui fost magistrat de la noi se ridica la aproape 41. 000 de lei. Surse din Ministerul Justitiei au explicat anterior pentru HotNews. ro care a fost mecanismul prin care anumiti magistrati au ajuns sa incaseze legal pensii de 1 miliard de lei vechi fiecare 22. 000 euro).

Cea mai mare comuna din Romania, cu peste 30.000 de locuitori, are propriul serviciu de evidenta a persoanelor

Cea mai mare comuna din Romania - Floresti din judetul Cluj - va avea peste o saptamana propriul Serviciu Public de Evidenta a Persoanelor. Serviciul va deservi 30. 279 de cetateni ai comunei Floresti si ai satelor apartinatoare, care nu vor mai fi nevoiti sa se deplaseze in Cluj-Napoca pentru obtinerea unui nou act de identitate.

Unde este cea mai mare oferta de locuinte in Bucuresti

In zona Grozavesti - Politehnica din Bucuresti exista o oferta de garsoniere si apartamente noi scoase la vanzare mai mare cu 23% fata de cea din Floreasca - Aviatiei, reiese dintr-un studiu realizat de directimo, primul portal imobiliar prin care un.

Informare meteo: Ploile revin in cea mai mare parte a tarii. La munte, lapovita si ninsoare

Meteorologii anunta alte trei zile de vant, ploi si ninsori la munte, incepand cu dimineta zile de marti, 11 octombrie. Ploile vor fi abundente la inceput in jumatatea sudica a teritoriului, iar incepand din a doua parte a zilei de marti mai ales in est, sud-est si la munte.

Cum s-au tocat banii la cea mai mare maternitate din Moldova. Sala de nasteri sub apa, o investitie facuta acum doi ani, nu a putut fi folosita niciodata

Cada care trebuia sa le ajute pe gravide sa nasca in apa si care a fost achizitionata cu 17. 748 de lei este improprie si prezinta un pericol atat pentru mama, cat si pentru fat.

Topul Forbes dedicat celor mai bogate vedete care nu mai sunt in viata: cine este regretatul artist cu cea mai mare sumacastigata vreodata intr-un an

Cantaretul britanic David Bowie si cantaretul american Prince reprezinta cele mai recente intrari in topul Forbes dedicat celor mai bogate vedete care nu mai sunt in viata, in fruntea caruia s-a clasat inca o data megastarul american Michael Jackson, scrie BBC.

Cel mai mare lant de supermarketuri din Elvetia si-a filmat reclama la Sighisoara

Reclama pentru cel mai mare lant de supermarketuri din Elvetia s-a filmat la noi in tara, la Sighisoara, potrivit sighisoaraonline. com. Migros este cea mai mare companie de retail din Elvetia, cel mai.

Cea mai puternica lovitura incasata de Samsung: sud-coreenii au oprit definitiv productia modelului Galaxy Note 7

Samsung, cel mai mare producator de smartphone-uri din lume, a anuntat ca opreste definitiv productia modelului Galaxy Note 7, din cauza unor noi probleme de calitate, a declarat o sursa apropiata dosarului, citata de New York Times si data.

Cum arata cea mai scumpa casa din America

Cea mai scumpa casa din America este acum de vanzare. Iata cum arata impozanta locuinta, unde este situata, pe ce suprafata se intinde si la cat este evaluata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )