Libnet.ro
UNICEF

11:15

Serviciul Permise de conducere, care nu a functionat joi din cauza unei defectiuni la sistemul informatic, va avea program cu publicul sambata

Hotnews Hotnews,
 Serviciul Permise de conducere, care nu a functionat joi din cauza unei defectiuni la sistemul informatic, va avea program cu publicul sambata

Serviciul Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor va avea sambata program normal de lucru cu publicul, in intervalul orar 07:00 - 21:00, in conditiile in care institutia a fost inchisa joi, din cauza unor defectiuni tehnice la un server central, a anuntat Prefectura Bucuresti, potrivit News. ro. continuă pe Hotnews

Toate ghiseele Directiei de Permise si Inmatriculari Auto, inchise joi din cauza unei defectiuni la sistemul informatic

Joi nu se elibereaza permise auto, din cauza ca toate ghiseele din tara ale Directiei de Permise si Inmatriculari Auto sunt inchise ca urmare a unei defectiuni la sistemul informatic, potrivit Digi 24. Conducerea institutiei spune ca lucreaza la remedierea problemelor si ca, imediat ce serverul va fi functional, va relua si activitatea la ghisee.

Directia Permise nu va desfasura activitati cu publicul joi, din cauza unor defectiuni tehnice

Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor nu va putea desfasura joi activitati cu publicul la nivelul serviciilor centrale si judetene, din cauza unor defectiuni de ordin tehnic la un server central, informeaza Ministerul Afacerilor Interne, potrivit Agerpres.

Serviciul Permise de Conducere din Bucuresti, care nu a functionat joi din cauza unor probleme la un server, va avea program cu publicul sambata

Prefectura Bucuresti anunta ca sambata 28. 2017 Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor va avea program normal de lucru cu publicul intre orele 07. in aceast interval isi pot rezolva problemele persoanele anterior programate pentru data de 26.

Activitatea Directiilor Permise Auto va fi sistata, joi, din cauza unor defectiuni tehnice.

In cadrul birourilor centrale si din tara ale Directiei Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor, nu se vor putea efectua, in cursul zilei de joi, activitati cu publicul din cauza unor probleme tehnice.

Toate ghiseele Directiei de Permise si inmatriculari Auto, inchise joi din cauza unei defectiuni la sistemul informatic

Joi nu se elibereaza permise auto, din cauza ca toate ghiseele din tara ale Directiei de Permise si inmatriculari Auto sunt inchise ca urmare a unei defectiuni la sistemul informatic.

Serviciul de Permise si inmatriculari Auto nu lucreaza astazi din cauza unei defectiuni la sistemul informatic

Serviciul de Permise si inmatriculari Auto Gorj nu va desfasura astazi activitati de relatii cu publicul din cauza unei defectiuni in sistemul informatic.

Procesiunea Calea Sfintilor din Bucuresti, amanata pentru joi din cauza ploii

Din pricina vremii nefavorabile, Procesiunea Calea Sfintilor care urma sa aiba loc marti, incepand cu ora 12. 30, se amana pentru ziua de joi, 26 octombrie 2017, la ora 17. 00, informeaza Patriarhia.

Patriarhia amana procesiunea de Sf. Dumitru pentru joi la 17.00 din cauza vremii nefavorabile

Biroul de presa al Patriarhiei Romane anunta modificarea datei procesiunii prilejuite de sarbatorea Sfantului Dumitru. Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, procesiunea va avea loc joi la orele.

Patriarhia amana procesiunea de Sf. Dumitru din cauza vremii nefavorabile. in ce zi va avea loc

Biroul de presa al Patriarhiei Romane anunta modificarea datei procesiunii prilejuite de sarbatorea Sfantului Dumitru. Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, procesiunea va avea loc joi la orele.

Aglomeratie pe Centura Capitalei, unde un sens de mers este blocat din cauza unei defectiuni a unui tir

Circulatia rutiera este restrictionata miercuri dupa-amiaza pe sensul de mers Domnesti catre Bragadiru al Centurii Bucuresti din cauza unei defectiuni tehnice a unui tir, care a blocat un sens de mers la kilometrul 52. Politistii rutieri dirijeaza circulatia in zona, iar pana la remedierea problemei se circula pe celalalt fir, anunta Centrul Infotrafic.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )