Libnet.ro
UNICEF

17:15

Activitatea Directiilor Permise Auto va fi sistata, joi, din cauza unor defectiuni tehnice.

România Liberă România Liberă,
Activitatea Directiilor Permise Auto va fi sistata, joi, din cauza unor defectiuni tehnice.

In cadrul birourilor centrale si din tara ale Directiei Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor, nu se vor putea efectua, in cursul zilei de joi, activitati cu publicul din cauza unor probleme tehnice. continuă pe România Liberă

Directia Permise nu va desfasura activitati cu publicul joi, din cauza unor defectiuni tehnice

Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor nu va putea desfasura joi activitati cu publicul la nivelul serviciilor centrale si judetene, din cauza unor defectiuni de ordin tehnic la un server central, informeaza Ministerul Afacerilor Interne, potrivit Agerpres.

Procesiunea Calea Sfintilor din Bucuresti, amanata pentru joi din cauza ploii

Din pricina vremii nefavorabile, Procesiunea Calea Sfintilor care urma sa aiba loc marti, incepand cu ora 12. 30, se amana pentru ziua de joi, 26 octombrie 2017, la ora 17. 00, informeaza Patriarhia.

Patriarhia amana procesiunea de Sf. Dumitru pentru joi la 17.00 din cauza vremii nefavorabile

Biroul de presa al Patriarhiei Romane anunta modificarea datei procesiunii prilejuite de sarbatorea Sfantului Dumitru. Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, procesiunea va avea loc joi la orele.

Patriarhia amana procesiunea de Sf. Dumitru din cauza vremii nefavorabile. in ce zi va avea loc

Biroul de presa al Patriarhiei Romane anunta modificarea datei procesiunii prilejuite de sarbatorea Sfantului Dumitru. Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, procesiunea va avea loc joi la orele.

Aglomeratie pe Centura Capitalei, unde un sens de mers este blocat din cauza unei defectiuni a unui tir

Circulatia rutiera este restrictionata miercuri dupa-amiaza pe sensul de mers Domnesti catre Bragadiru al Centurii Bucuresti din cauza unei defectiuni tehnice a unui tir, care a blocat un sens de mers la kilometrul 52. Politistii rutieri dirijeaza circulatia in zona, iar pana la remedierea problemei se circula pe celalalt fir, anunta Centrul Infotrafic.

FOTO Trafic ingreunat pe bulevardul Theodor Pallady din cauza unui tramvai defect. A fost introdusa linia de naveta 641

Traficul pe bulevardul Theodor Palady este blocat din cauza defectiunii tramvaiului L27, potrivit corespondentului Romania Libera, Mihai Gabriel. Astfel, circulatia liniilor 19, 27 si 40 a fost intrerupta. Pentru calatori a fost intodu .

Un biciclist, victima vremii. A murit dupa ce s-a dezechilibrat din cauza vantului si a fost lovit de o masina

Un biciclist din judetul Timis a murit, marti, dupa ce s-a dezechilibrat din cauza vantului puternic si a cazut in fata unei masini care incerca sa-l depaseasca. Accidentul s-a produs,.

Andreea Cosma, dezvaluire cutremuratoare. Cum a ajuns sa piarda sarcina din cauza procurorului Portocala

Deputatul Andreea Cosma a facut, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, marturisiri cutremuratoare despre procurorul Portocala. Din cauza procurorului DNA Mircea Negulescu.

Soferii in varsta vor avea permise auto valabile doar un an?

Persoanele in varsta produc doar aproximativ 3% dintre accidentele auto inregistrate pe soselele din Romania, potrivit datelor din cadrul Strategiei pentru Siguranta Rutiera. Cu toate acestea, aceeasi statistica arata ca.

Toyota va stopa operatiunile la toate fabricile din Japonia din cauza taifunului Lan

Toyota Motor Corp va suspenda luni dimineata operatiunile la toate fabricile sale de asamblare din Japonia, inclusiv cele ale subsidiarelor sale, ca masura de precautie din cauza apropierii taifunului Lan, a anuntat, duminica, un purtator de cuvant al grupului auto nipon, citat de Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )