Libnet.ro
UNICEF

13:15

Sevilla - Real Madrid, capul de afis al meciurilor din acest weekend. Programul complet si transmisiunile partidelor

Adevărul Adevărul,
Sevilla - Real Madrid, capul de afis al meciurilor din acest weekend. Programul complet si transmisiunile partidelor

Sevilla - Real Madrid este cel mai important meci din acest weekend putand conta decisiv pentru stabilirea campioanei Spaniei. continuă pe Adevărul

Real Madrid si Atletico Madrid, interdictie la transferuri in urmatoarele doua perioade de mercato

Real Madrid si Atletico Madrid nu vor avea voie sa achizitioneze jucatori in urmatoarele doua perioade de transferuri, conform unei decizii a FIFA, informeaza jurnalistii de la AS. com.

Interpol a emis un mandat de arestare pe numele lui Freddy Rincon: Fostul fotbalist al echipei Real Madrid este suspectat de spalare de bani si legaturi cu cartelul drogurilor din Cali

Interpol a emis un mandat de arestare pe numele lui Freddy Rincon, fostul fotbalist al echipei Real Madrid si adversarul tricolorilor la Cupa Mondiala din 94, care este suspectat de spalare de bani si legaturi cu.

VIDEO Real Madrid - Almeria 3-0/ Fara nicio problema

Real Madrid nu a avut emotii in meciul cu Almeria, galacticii castigand cu 3-0 Primera Division, etapa 34). Echipa pregatita de Carlo Ancelotti a revenit la doua puncte in spatele liderului FC Barcelona.

VIDEO Real Madrid sta in coasta Barcelonei. James Rodriguez, gol de senzatie in victoria cu Almeria, scor 3-0

Real Madrid nu renunta la lupta pentru titlu si s-a apropiat din nou la doua puncte de rivala FC Barcelona, cu cinci etape inaintea terminarii sezonului.

Interzis la transferuri pentru Real Madrid si Atletico

Cele doua echipe din capitala Spaniei nu vor mai putea efectua transferuri in urmatoarele doua perioade dedicate miscarilor de jucatori.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )