Libnet.ro
UNICEF

19:30

Sfarsit tragic pentru o femeie de 78 de ani. A murit dupa ce a fost spulberata de tren

Antena3 Antena3,
Sfarsit tragic pentru o femeie de 78 de ani. A murit dupa ce a fost spulberata de tren

O femeie de 78 de ani si-a pierdut viata dupa ce a fost lovita de un tren marfar, in satul Catranic, raionul Falesti. Accidentul s-a produs duminica, 13 ianuarie. Femeia, care locuia in satul Statia C. continuă pe Antena3

Sfarsit tragic pentru un tanar de 32 de ani din Dambovita. Era logodit si urma sa se casatoreasca

Moarte invaluita in mister pentru un tanar de 32 de ani din localitatea Ulmi, judetul Dambovita. Barbatul a fost gasit fara suflare, seara trecuta, in timp ce facea baie. Din primele informatii, se.

Sfarsit tragic pentru un tanar. A fost injunghiat mortal in timp ce se indrepta spre frizer

Un tanar, in varsta de 20 de ani, a mers la un salon de frizerie ca sa se tunda, dar acolo si-a trait ultimele clipe din viata. Respectivul s-a trezit atacat de un barbat care coborase de pe o.

PREMIERA PENTRU ULTIMII 12 ANI Nici un faliment bancar in SUA, anul trecut

2010, anul cu cele mai multe falimente pe piata financiara din Statele Unite Nici o banca din SUA nu a intrat in faliment anul trecut, potrivit Calculated Risk, care mentioneaza ca 2018 a fost primul an de dupa 2006 in care nu a fost consemnat un astfel de eveniment pe piata financiara americana, respectiv al treilea de la crearea agentiei independente Federal Deposit Insurance Corp. FDIC - Corporatia Federala de Garantare a Depozitelor), in 1933.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2141 seconds )