Libnet.ro
UNICEF

13:45

in sfarsit, ne vin 8,2 miliarde de euro de la UE pentru dezvoltare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
in sfarsit, ne vin 8,2 miliarde de euro de la UE pentru dezvoltare

Comisia Europeana a adoptat ieri Programul Operational Regional 2014-2020 pentru Romania, in valoare de 8,2 miliarde euro, care este foarte asteptat de constructori si administratiile locale, care se confrunta acum cu un vid de finantare. continuă pe Ziarul Bursa

Peste 8 miliarde de euro, bani europeni pentru dezvoltare

Romania va primi de la Comisia Europeana peste 8 miliarde de euro pentru dezvoltarea regionala. Comisarul pentru politici regionale, Corina Cretu, a semnat astazi la Bruxelles cu ministrul Sevil.

Proprietarul Mega Image, preluat pentru 9,32 miliarde euro in actiuni, de Ahold

Distribuitorul olandez Royal Ahold NV a anuntat miercuri ca va prelua rivalul belgian Delhaize Group, proprietarul Mega Image, pentru aproximativ 9,32 de miliarde euro in actiuni, intr-o fuziune pe baza de schimb de actiuni care va permite actionarilor Ahold sa detina 61% din entitatea rezultata in urma fuziunii, transmite Bloomberg.

Stirea Zilei: 8,2 miliarde euro aprobate pentru Romania prin Programul Operational Regional 2014-2020

Probabil cea mai importanta veste a zilei vine de la Bruxelles, unde Programul Operational Regional 2014-2020 pentru Romania, cu un buget de 8,2 miliarde euro, a fost adoptat astazi de Comisia Europeana in prezenta comisarul european pentru Politici Regionale Corina Cretu si a ministrului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Sevil Shhaideh.

Fuziune de 9,32 miliarde euro. Mega Image, preluat de un grup olandez

Mega Image a fost preluat de grupul olandez Royal Ahold, pentru circa 9,32 miliarde euro in actiuni, creand al patrulea mare retailer de alimente din Europa si al cincilea din SUA.

BERD analizeaza un imprumut de 15 mil. de euro pentru infrastructura rutiera din Sibiu

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) analizeaza acordarea unui imprumut de pana la 15 milioane de euro Primariei Sibiu, pentru finantarea unor investitii majore in sectorul transportului urban si infrastructura rutiera.

Roberto Firmino a semnat cu Liverpool. Cormoranii au platit peste 30 de milioane de euro pentru jucatorul brazilian

Liverpool a anuntat oficial transferul brazilianului Roberto Firmino, de la Hoffenheim, pentru aproximativ 40 de milioane de euro. Cumparat in 2010 de la Figueirense, Firmino a costat 4 milioane de euro si a impresion.

JEREMIE a atras inca 100 milioane de euro pentru credite cu dobanda subventionata

Romania a suplimentat cu 50 milioane de euro resursele disponibile pentru credite cu subventie de dobanda si preluarea partiala a riscului, accesibile prin intermediul programului JEREMIE, astfel considerand si cofinantarea acordata de banci, IMM-urile vor putea accesa credite de investitii si capital de lucru de inca 100 de milioane de Euro.

Veste buna de la Bruxelles. Romania ar putea primi un ajutor de 8,5 milioane de euro pentru inundatiile din 2014

Comisia pentru bugete a Parlamentului European a aprobat, marti, alocarea unui ajutor de 8,5 milioane de euro Romaniei pentru a compensa pagubele provocate de inundatiile din 2014.

Institutul Cantacuzino are statut de interes strategic si va primi 10 milioane euro pentru plata datoriilor

Guvernul a avizat miercuri, prin ordonanta de urgenta, procedura de acordare pentru Institutul Cantacuzino a statutului de institutie publica de interes strategic, informeaza Mediafax. Acest lucru va permite.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )