Libnet.ro
UNICEF

13:31

Fuziune de 9,32 miliarde euro. Mega Image, preluat de un grup olandez

România Liberă România Liberă,
Fuziune de 9,32 miliarde euro. Mega Image, preluat de un grup olandez

Mega Image a fost preluat de grupul olandez Royal Ahold, pentru circa 9,32 miliarde euro in actiuni, creand al patrulea mare retailer de alimente din Europa si al cincilea din SUA. continuă pe România Liberă

Proprietarul Mega Image, preluat pentru 9,32 miliarde euro in actiuni, de Ahold

Distribuitorul olandez Royal Ahold NV a anuntat miercuri ca va prelua rivalul belgian Delhaize Group, proprietarul Mega Image, pentru aproximativ 9,32 de miliarde euro in actiuni, intr-o fuziune pe baza de schimb de actiuni care va permite actionarilor Ahold sa detina 61% din entitatea rezultata in urma fuziunii, transmite Bloomberg.

Proprietarul Mega Image, mariaj cu olandezii: cea mai mare tranzactie din retail din aproape 10 ani

Grupul olandez Royal Ahold a convenit preluarea grupului belgian Delhaize, proprietarul Mega Image, pentru circa 9,32 miliarde euro in actiuni, creand al patrulea mare retailer de alimente din Europa si al cincilea din SUA, in cea mai mare tranzactie.

S-a vandut Mega Image. Ce se va intampla cu lantul de magazine

Grupul olandez Royal Ahold a convenit preluarea grupului belgian Delhaize, proprietarul Mega Image, pentru circa 9,32 miliarde euro in actiuni, creand al patrulea mare retailer de alimente din Europa si al .

Royal Ahold preia Delhaize Group, proprietarul Mega Image

Grupul olandez Royal Ahold a convenit preluarea grupului belgian Delhaize, proprietarul Mega Image, pentru circa 9,32 miliarde euro in actiuni, creand al patrulea mare retailer de alimente din Europa si al cincilea din SUA, in cea mai mare tranzactie.

Compania olandeza Ahold cumpara Delhaize, proprietarul retelei Mega Image, in cea mai mare tranzactie din retail din ultimii 10 ani

Compania olandeza Royal Ahold a preluat Delhaize Group, proprietarul retelei Mega Image. Olandezii vor prelua lantul de 423 de magazine contra unei sume estimate la circa 9,31 de miliarde de euro si este cea mai mare.

Mega Image isi inchide cele patru magazine din Pitesti

Mega Image a decis sa-si inchida cele patru magazine din Pitesti, intrucat a constatat ca acestea nu inregistreaza un nivel de vanzari care sa permita sustinerea in continuare a activitatii comerciale, a informat, vineri, compania. Ca urmare a analizelor strategice anuale si a evaluarii portofoliului de magazine, Mega Image a luat decizia de a inceta operatiunile actuale din orasul Pitesti. Cele patru magazine din Pitesti Mega Image Negru Voda, Mega Image I. Bratianu, Shop and Go Calea Dragasani 5 si Shop and Go Doaga 2) vor fi inchise in saptamanile care urmeaza, se mentioneaza intr-un comunicat al companiei.

Stirea Zilei: 8,2 miliarde euro aprobate pentru Romania prin Programul Operational Regional 2014-2020

Probabil cea mai importanta veste a zilei vine de la Bruxelles, unde Programul Operational Regional 2014-2020 pentru Romania, cu un buget de 8,2 miliarde euro, a fost adoptat astazi de Comisia Europeana in prezenta comisarul european pentru Politici Regionale Corina Cretu si a ministrului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Sevil Shhaideh.

Olandezul cumparator: povestea de thriller a fondatorilor Ahold, grupul care a preluat Mega Image

Pana sa ajunga la achizitia grupului Delhaize pentru aproximativ 9,31 de miliarde de euro, istoria de un veac a familiei fondatoare a Ahold a fost marcata de o rapire urmata de crima, dar si de un mare scandal financiar care era sa scufunde complet afacerea, scrie Adevarul Financiar.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )