Libnet.ro
UNICEF

22:30

Sfatul emotionant al celor mai batrani gemeni din lume: care este secretul longevitatii si ce ar trebui sa faca tinerii

Adevărul Adevărul,
Sfatul emotionant al celor mai batrani gemeni din lume: care este secretul longevitatii si ce ar trebui sa faca tinerii

Ei le recomanda tuturor oamenilor care vor sa se bucure de o astfel de longevitate sa bea in fiecare zi un pahar de vin rosu, informeaza Reuters. continuă pe Adevărul

Elixirul vietii, DEZVALUIT de cei mai batrani gemeni din lume

Cei mai batrani gemeni din lume sunt belgienii Pieter si Paulus Langerock, care au implinit in iulie 102 ani. Cei doi au dezvaluit ca au ajuns la aceasta varsta inaintata deoarece au baut in fiecare zi un pahar de vine rosu .

Ei sunt cei mai batrani frati gemeni din lume! Povestea lor de viata te va impresiona

Cei mai batrani frati gemeni din lume au 102 ani si sunt belgieni, scrie EFE, care citeaza o stire aparuta miercuri in ziarul belgian Le Soir. Nascuti la 13 iulie 1913, Pieter si Paulus.

Diatriba anti-americana a Partidului Romania Unita: In spatele TTIP stau elicopterele americane. Jandarmii de la Pungesti au fost in Kosovo in solda celor mai mari firme din domeniul energetic din America

Un comunicat al Partidului Romania Unita, condus de deputatul Bogdan Diaconu ex-PSD, ex-PC, fost contributor la Vocea Rusiei), sustine ca prezenta jandarmilor la protestele anti-Chevron de la Pungesti este o dovada de grava incalcare a oricaror principii de suveranitate a statului roman. In comunicatul semnat de vicepresedintele Daniel Tabacaru se arata ca jandarmii ar fi fost anterior in Kosovo, in solda celor mai mari firme din domeniul energetic din America.

FOTO. Dubai-Panama City, CEL MAI LUNG zbor din lume. Ce avion poate zbura NON-STOP aproape 18 ore

Cursa Dubai - Panama City va fi cel mai lung zbor one-way din lume, atat ca distanta, cat si ca durata. Mai exact 17 ore si 35 de minute, adica 13. 808 km.

Cei mai temuti teroristi din lume si-au unit fortele. Liderul Al Qaida a facut acum anuntul

Ayman Al-Zawahiri, liderul retelei teroriste Al Qaida, i-a promis loialitate noului lider al talibanilor afgani, mollahul Mohammad Mansour, informeaza site-ul agentiei Reuters. Promitem loialitate l.

Cea mai fericita tara din lume. Pe ce loc se afla Romania

La 24 aprilie 2015, a fost data publicitatii editia 2015 a Raportului asupra fericirii mondiale World Happiness Report). Lucrarea cuprinde un top al fericirii, luand in calcul 158 de tari pentru intervalul .

Care sunt cele mai nefericite, dar si cele mai fericite tari din lume: America Latina este cel mai vesel loc de pe pamant, iar Africa de Nord cel mai trist

Daca locuiesti intr-o tara sud-americana, sansele sunt sa fii unul dintre cei mai fericiti oameni din lume. Potrivit unui studiu efectuat de Gallup, topul celor mai fericite tari din lume este dominat de cele din America Latina. La polul opus, cei mai nefericiti oameni locuiesc in Sudan, Turcia si Afganistan.

Mesajele secrete ascunse in logo-uri celebre. Ce semnificatie au cele mai cunoscute sigle din lume

Siglele unora dintre cele mai cunoscute companii din lume ascund, uneori, semnificatii pe care nu toti clientii lor le percep instantaneu. Cand ajung sa o faca, insa, imaginea companiei are, de cele mai multe ori, de castigat de pe urma creativitatii celor care au creat aceste logo-uri.

Cele mai murdare orase din lume: tara in care se gasesc 13 din primele 20 cele mai poluate localitati si orasele din Romania aflate pe lista neagra

Nivelul de poluare dintr-un oras este masurat in functie de calitatea aerului, iar un raport oferit anul acesta de Organizatia Mondiala a Sanatatii arata ca 13 din cele 20 de orase aflate in topul cu cele mai murdare orase din lume se afla intr-o singura tara. Nici Romania nu sta prea bine la acest capitol, iar printre codase se afla orase importante ale tarii.

Cele mai frumoase rauri din lume

Frumusetile oferite de natura sunt uneori neglijate de persoanele care urmaresc sa plece in vacante in care sa se relaxeze prin odihna prelungita sau distractie in statiuni unde petrecerile incep din primele zile ale lunii iunie si se termina doar toamna. Iar amatori de calatorii in mijlocul naturii pot vizita unele dintre cele mai frumoase rauri din lume.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3152 seconds )