Libnet.ro
UNICEF

14:45

Sfatul Navratilovei pentru Simona Halep: Trebuie sa-si transforme serviciul intr-o arma. E nevoie sa atace mai mult in timpul meciurilor

B1 B1,
Sfatul Navratilovei pentru Simona Halep: Trebuie sa-si transforme serviciul intr-o arma. E nevoie sa atace mai mult in timpul meciurilor

Una dintre legendele tenisului feminin, de 8 ori castigatoare a Turneului Campioanelor, Martina Navratilova, a avut numai cuvinte de lauda despre Simona Halep, spunand ca jocul romancei este unul in care oamenii. continuă pe B1

Veste teribila pentru Simona Halep data de o legenda a tenisului

Fosta mare jucatoare de tenis Martina Navratilova a vorbit despre minusurile pe care le are Simona Halep si despre lucrul care nu o avantajeaza deloc pe sportiva noastra, scrie ziare. com. Multipla campioana de Grand.

Ion Tiriac, mesaj halucinant pentru Simona Halep: Sa-mi spui cand faci asta

Fostul mare tenismen devenit un prosper om de afaceri dupa ce si-a incheiat activitatea sportiva nu s-a aratat deloc impresionat de faptul ca Simona Halep a depasit bariera celor 10 milioane de dolari.

Trei turnee in China pentru Simona Halep pana la Turneul Campioanelor

Jucatoarea Simona Halep a anuntat, miercuri, ca va participa la nu mai putin de trei turnee in Asia inaintea Turneului Campioanelor de la Singapore.

Simona Halep, la plecarea in China: Am incredere in jocul meu, chiar daca nu sunt 100% refacuta

Simona Halep a plecat, vineri, spre China, acolo unde va lua parte la turneele de la Guangzhou turneul se va disputa intre 21-26 septembrie), Wuhan 27 septembrie - 3 octombrie) si Beijing 3-11 octombrie). Am incredere in jocul meu, chiar daca nu sunt 100% refacuta. Nu am vreun obiectiv, vreau doar sa ma simt bine pe teren, a precizat Halep.

UPDATE: Simona Halep a anuntat unde va juca pana la Turneul Campioanelor. Ce se intampla cu Beijing-ul!

Simona Halep, 2 WTA, prezenta la Bucuresti la inaugurarea unor terenuri de tenis, si-a anuntat programul in circuitul feminin de tenis pentru urmatoarele luni. Ea a decis ca va participa si la Beijing.

Simona Halep a plecat in China! Declaratie ingrijoratoare a sportivei noastre: inca am dureri

Simona Halep a plecat azi spre China, unde va participa la turneul de la Guangzhou. Desi nu e inca refacuta, Simona are incredere in propriile forte. in China este foarte diferit fata de noi si este greu.

FOTOGALERIE Simona Halep: Fac tratament la coapsa, sper sa imi revin curand. Despre colaborarea cu Darren Cahill va voi spune mai multe dupa Turneul Campioanelor

Simona Halep a participat, miercuri, la inaugurarea a doua terenuri din complexul sportiv Ion Tiriac, prilej cu care a jucat tenis cu peste 50 de copii. Semifinalista la US Open, Simona a vorbit despre problemele fizice, despre colaborarea cu Darren Cahill, dar si despre ce isi propune la Turneul Campioanelor.

Atacul unui oficial WTA la Simona Halep

Infrangerea pe care Simona Halep a suferit-o in semifinalele turnelui de la US Open continua sa starneasca ecouri, iar acum a venit randul unui oficial WTA sa faca o declaratie neasteptata, scrie WUn oficial din.

Simona Halep a plecat accidentata in China

Jucatoarea Simona Halep a plecat, vineri dupa-amiaza, spre China, acolo unde in urmatoarele trei saptamani va participa la trei turnee importante, la Guangzhou, Wuhan si Beijing, ultimele doua fiind din seria WTA Premier.

Simona Halep si-a aflat adversarele de la Guangzhou. O alta romanca, printre marile favorite!

Chinezii au publicat lista oficiala cu jucatoarele inscrise in turneul de la Guangzhou, primul de dupa US Open la care va participa si Simona Halep, 2 WTA. Romanca nu va avea nicio adversara din top 10 mondial, in schimb avand posibilitatea sa intalneasca o alta romanca.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )