Libnet.ro
UNICEF

15:45

Simona Halep, la plecarea in China: Am incredere in jocul meu, chiar daca nu sunt 100% refacuta

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, la plecarea in China: Am incredere in jocul meu, chiar daca nu sunt 100% refacuta

Simona Halep a plecat, vineri, spre China, acolo unde va lua parte la turneele de la Guangzhou turneul se va disputa intre 21-26 septembrie), Wuhan 27 septembrie - 3 octombrie) si Beijing 3-11 octombrie). Am incredere in jocul meu, chiar daca nu sunt 100% refacuta. Nu am vreun obiectiv, vreau doar sa ma simt bine pe teren, a precizat Halep. continuă pe Hotnews

Se retrage Simona Halep de la turneele din China? Numele ei nu apare pe lista celei mai importante competitii

Simona Halep, locul 2 WTA, si-a anuntat prezenta la trei turnee ce se vor derula pe teritoriul Chinei in urmatoarea perioada, la Guangzhou, Wuhan si Beijing.

Simona Halep a plecat in China cu inima indoita: Mi-am dat cuvantul, trebuie sa merg

Simona este singura dintre primele trei jucatoare ale lumii care a ales sa participe la Gunagzhou, Wuhan si Beijing.

Simona Halep a plecat in China! Declaratie ingrijoratoare a sportivei noastre: inca am dureri

Simona Halep a plecat azi spre China, unde va participa la turneul de la Guangzhou. Desi nu e inca refacuta, Simona are incredere in propriile forte. in China este foarte diferit fata de noi si este greu.

Simona Halep va reveni in circuitul mondial din 27 septembrie, cand va incepe turneul din China

Simona Halep a anuntat, dupa turneul de la US Open, ca asteapta cu nerabdare urmatorul turneul la care va participa, cel de la Wuhan, din China. Mai mult de atat, Halep a mai precizat ca a ajuns in momentul in.

Simona Halep a plecat accidentata in China

Jucatoarea Simona Halep a plecat, vineri dupa-amiaza, spre China, acolo unde in urmatoarele trei saptamani va participa la trei turnee importante, la Guangzhou, Wuhan si Beijing, ultimele doua fiind din seria WTA Premier.

Interviu cu Simona Halep: Cine o va antrena in China si ce obiectiv are la Singapore

Simona Halep, 2 WTA, a vorbit, la inaugurarea a doua terenuri de tenis in Capitala, despre turneele viitoare ale sale, printre care Beijing si Singapore. Ea a anuntat numele antrenorului care o va antrena pana la Turneul Campioanelor.

Trei turnee in China pentru Simona Halep pana la Turneul Campioanelor

Jucatoarea Simona Halep a anuntat, miercuri, ca va participa la nu mai putin de trei turnee in Asia inaintea Turneului Campioanelor de la Singapore.

FOTOGALERIE Simona Halep: Fac tratament la coapsa, sper sa imi revin curand. Despre colaborarea cu Darren Cahill va voi spune mai multe dupa Turneul Campioanelor

Simona Halep a participat, miercuri, la inaugurarea a doua terenuri din complexul sportiv Ion Tiriac, prilej cu care a jucat tenis cu peste 50 de copii. Semifinalista la US Open, Simona a vorbit despre problemele fizice, despre colaborarea cu Darren Cahill, dar si despre ce isi propune la Turneul Campioanelor.

Simona Halep si-a aflat adversarele de la Guangzhou. O alta romanca, printre marile favorite!

Chinezii au publicat lista oficiala cu jucatoarele inscrise in turneul de la Guangzhou, primul de dupa US Open la care va participa si Simona Halep, 2 WTA. Romanca nu va avea nicio adversara din top 10 mondial, in schimb avand posibilitatea sa intalneasca o alta romanca.

Ion Tiriac, in dialog cu Simona Halep: Daca n-ai jumatate de miliard, esti un sportiv sarac. Replica Simonei

Simona Halep si Ion Tiriac au participat la inaugurarea a doua terenuri de tenis de catre Fundatia Olimpica Romana, patronata de omul de afaceri.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )