Libnet.ro
UNICEF

18:30

Show-ul American Idol, anulat in Statele Unite dupa 15 sezoane

B1 B1,
Show-ul American Idol, anulat in Statele Unite dupa 15 sezoane

American Idol, unul dintre cele mai vechi formate de televiziune din Statele Unite a fost anulat, au anuntat reprezentantii Fox, citati de RollingStone. Ultimul sezon al emisiunii va incepe in ianuarie. continuă pe B1

Sfarsitul unei ere: Show-ul American Idol se va incheia dupa sezonul 15

Postul de televiziune Fox renunta la show-ul American Idol, cel de-al 15-lea sezon, care va debuta la inceputul anului viitor, fiind si ultimul.

Vladimir Putin acuza Statele Unite ca incearca sa creeze o lume unipolara pentru a detine suprematia

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a denuntat tentativele Statelor Unite de a crea o lume unipolara, avertizand ca este afectata pacea la nivel global. Imediat dupa parada militara desfasurata sambata la Moscova cu ocazia Zilei Victoriei impotriva Germaniei naziste, liderul de la Kremlin a criticat voalat Statele Unite, sugerand ca Washingtonul ignora principiile cooperarii internationale.

Statele Unite si Cuba vor relua relatiile diplomatice la nivel de ambasadori

Statele Unite si Cuba au decis reluarea, in curand, a relatiilor la nivel de ambasadori, anunta presedintele Cubei, Raul Castro, citat de postul cubanez Local 10 si Russia Today.

VIDEO Trei romani au facut senzatie in show-ul Britains Got Talent si l-au impresionat pe Simon Cowell

Trupa de dans OK WorldWide, din care fac parte si trei romani, a facut senzatie in show-ul Britains Got Talent, difuzat de televiziunea ITV din Marea Britanie, potrivit site-ului postului, citat de Mediafax.

Statele Unite: O femeie a fost condamnata la patru ani de inchisoare pentru ca a sustinut gruparea Statul Islamic

O femeie din statul american Virginia a fost condamnata la patru ani si jumatate de inchisoare pentru ca a sustinut gruparea Statul Islamic pe Facebook, relateaza Le Figaro, preluat de Gandul. in luna.

Viscol in Statele Unite. Stratul de zapada ar putea ajunge la 60 de centimetri

Statele americane Dakota de Nord, Dakota de Sud, Wyoming si Colorado sunt afectate de viscol. Meteorologii avertizeaza ca stratul de zapada ar putea ajunge la la 50-60 de centimetri, dupa ce sambata a nins.

Vladimir Putin acuza Statele Unite ca incearca sa creeze o lume unipolara pentru a detine suprematia

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a denuntat tentativele Statelor Unite de a crea o lume unipolara, avertizand ca este afectata pacea la nivel global, informeaza Fox News.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3453 seconds )